GIVE-AWAY // Farv dine egne øjenvipper // color your eyelashes at home

I starten af gymnasiet havde jeg et fritidsarbejde i en frisørsalon, hvor en af mine arbejdsopgaver (udover at fejre sækkevis af hår op) var at ordne bryn og vipper. Her fik jeg for alvor øjnene op for, hvor stor en forskel, sådan en behandling kan gøre, og særligt hvordan øjenbryn, kan ændre ansigtets form og karakter – både til det gode, men også det virkelig, virkelig dårlige – og derfor er farvning af egne bryn ikke noget, jeg vil anbefale jer at kaste jer over, før I har helt styr på, hvordan det skal gøres. Dét, samt hvordan man former de perfekte bryn, må jeg tage op som et emne inden længe. I dag skal det nemlig handle om farvning af øjenvipper, og jeg har både en guide og et give-away klar til jer.
 photo IMG_4688_zps5cd704bb.jpg
Farvning af øjenvipper er utrolig nemt og ligetil, og der er der masser af penge at spare, hvis man skifter turen til frisøren ud en investering i produkter til hjemmefarvning samt lidt hjælp fra en veninde, mor, søster eller kæreste. Man kan sagtens gøre det selv, et øje ad gangen, men det er uden tvivl nemmere at læne sig tilbage og lade en anden klare opgaven (især, hvis man ikke er god til at holde det ene øje åbnet og det andet lukket).
 photo IMG_4657_zps5beb1697.jpg
Her er hvad, I skal bruge:
1) Vatrundeller og vatpinde (og en håndvask lige i nærheden)
2) Farve til bryn og vipper. Jeg brugte farven blå-sort, da det giver den mest intense sorte farve.
3) Skin Protection creme
4) Flydende Oxidant 3%.
5) Eye protection papaers.
6) En lille skål (eller som mig: et æggebæger) til at blande farven.
Jeg vil tro, man kan farve sine vipper omkring 10 – 15 gange med dette sæt.
 photo IMG_4673_zpsc14a49ab.jpg
Sådan gør du:
Start med at blande farven i en lille skål. Bland ca. 10 dråber oxidant med 2 cm farve fra tuben. Man kan blande 1 cm brun-sort med 1 cm blå-sort, for et mere naturligt resultat.
Gør også fire vatrundeller fugtige og læg dem til side. 
 photo pagevippe_zpsce8cf200.jpg
1) Smør ‘Skin Protection creme’ på en af de små papirlapper. 
2) Kig op, og placer papiret under de nederste vipper. Sørg for at alle vipper er synlige, og at lappen sidder så tæt ved øjet som muligt. 
3) Brug en vatpind til at fordele farven på vipperne. Brug den anden ende af vatpinden til fjerne farverester på øjenlåget. 
4) Lad det virke i 5 – 10 minutter, alt efter hvilken farveintensitet der ønskes. Læg en fugtig vatrundel over øjet og træk farven af mellem papirlappet og vatrundellen. Brug en vatrundel mere til at fjerne den sidste farve, og pas på farven ikke kommer i øjnene. 
Resultatet er fine sorte vipper, der kan undvære mascara de næste tre uger. Alle de små ellers usynlige vipper bliver farvede, og derfor giver det det flotteste boost til øjenmakeuppen.
 photo ScreenCaptures121_zpsed76c9d6.jpg
Og nu til give-awayet! I har nemlig mulighed for at vinde et sæt bestående af alle de produkter, I behøver for at farve jeres egne vipper. En heldig læser vil modtage en pakke, som indeholder alt, I ser på billedet ovenfor. Give-awayet er sponsoreret af www.billigvoks.dk, hvor alle produkterne forhandles.
For at deltage, skal I blot gå ind og synes god om min facebook-side LIGE HER (https://www.facebook.com/monespaceblog), hvor vinderen afsløres i næste uge. Jeg kontakter vinderen via facebook.  

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar