Video: kolonihave kærlighed


Med kun én dag til valentinsdag, vil jeg vise en lille kvalmende, sukkersød video, jeg har klippet sammen af små film fra en overskyet sensommerdag, hvor min kæreste og jeg overnattede i kolonihaven, og pludselig opdagede, at mit kamera kunne filme klip i ret så fin kvalitet. Derfor blev vores morgen, fyld med søvnige øjne, godmorgen-kys,  blødkogte æg, hverdagskærlighed, pålægschokolade og kig udmod den lille vindblæste have foreviget, alt imens vi lejede med fokusskift og forskellige indstillinger. 

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Fin, fin video!
    Hvad hedder den søde sang, du har brugt? Den er ret søndags-rar i det 🙂 Og hvilket kamera har du? Skal snart have et nyt, så ville være fedt med noget inspiration.

      1. Har du bare optaget en masse små videoer og sat dem sammen, eller er det noget kameraet kan sætte sammen? 🙂

Skriv en kommentar