Video – Valentines make-up


Kan en naturlig hverdags-make-up være den samme som den ‘ultimative score-make-up’? Det mener jeg, og jeg mener også, det er den perfekte make-up til valentinsdag på fredag. I videoen kan I se, hvordan jeg lægger min naturlige ‘ingen-make-up’-make-up, som skjuler alt det, jeg gerne gemme væk og på samme tid fremhæver de fineste træk i ansigtet, så jeg på ingentid ser mere frisk ud, og mit ansigt bliver mere harmonisk. Flere af produkterne, jeg brugte I videoen har jeg skrevet mere om HER

8 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Kender du et alternativ til cha cha tint’en – gerne et budgetvenligt et? 🙂 En blush i samme nuance ville være helt perfekt. Jeg har nemlig forelsket mig helt i farven, men jeg synes, at den er lidt dyr for mit SU budget.
  Tusind tak for en rigtig fin blog i øvrigt. 🙂 Jeg har fulgt den længe, og jeg nyder sådan at læse med herinde.

 2. Kender du et alternativ til cha cha tint’en – gerne et budgetvenligt et? 🙂 En blush i samme nuance ville være helt perfekt. Jeg har nemlig forelsket mig helt i farven, men jeg synes, at den er lidt dyr for mit SU budget.
  Tusind tak for en rigtig fin blog i øvrigt. 🙂 Jeg har fulgt den længe, og jeg nyder sådan at læse med herinde.

 3. Kære Emma.
  Virkelig fin video! Jeg er selv ikke særlig god til at bruge makeup. Det hænger nok sammen med, at jeg ikke interesserer mig så meget for det, men det kan også være fordi, at jeg bare aldrig rigtig har lært at gøre det ordenligt… Du må hjertens gerne lave flere af disse makeup-videoer, da de er en kæmpe inspiration for “make up-spassere” som mig 🙂
  Kærlig hilsen Ann

 4. Åh, du er bare så sød både at se og høre på Emma! Du virker bare som en veninde man rigtig gerne vil have! 🙂 og super fin makeup! Ville ønske jeg var bare i nærheden af at være lige så god til det som dig. 🙂

Skriv en kommentar