Bodystockings

Som lovet et lille kig på, hvilke bodystockings man kan finde på Magasins webshop i øjeblikket. Netop nu kører de et tilbud med 2 for 400 kr, så hvis I er fristede (det er jeg i hvert fald…), er det det rigtige tidspunkt at trykke ‘køb’.
Jeg har selv nr. 3, og har været rigtig glad for den. Den er både blevet brugt under trøjer og kjoler med en dyb ryg, eller med en ekstra BH under til et par højtaljede jeans eller et pencilskirt. Så pænt til en aften i byen med høje hæle og en blazer over.
 photo ScreenCaptures5_zpsd27508c8.jpg

12345
6 – 78910

 photo ScreenCaptures6_zps813b498f.jpg

1234

 Jeg overvejer selv at klikke nr. 1, den prikkede sag, hjem sammen med en basisbodystockings som nr. 9 eller 10. Jeg tror, at det vil blive et hit til sommer med lette nederdele eller under et par slidte denim shorts på varme dage. Men jeg overvejer også en af de nederste fire pæne sager fra andre mærker. Den støvede rosa body fra Femilet er godt nok dobbelt så dyr, men jeg har jo været så uendelig glad for både BH og natkjole fra samme serie.

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. De er SÅ flotte! Kunne så godt tænke mig at klikke et par stykker hjem.
    Har du nogle idé om den du har stadig ville kunne sidde ordenligt, hvis ens bryster er en del større? 🙂

  2. De er SÅ flotte! Kunne så godt tænke mig at klikke et par stykker hjem.
    Har du nogle idé om den du har stadig ville kunne sidde ordenligt, hvis ens bryster er en del større? 🙂

Skriv en kommentar