Spring sports wear

Nu hvor sommeren ikke længere virker uoverskueligt langt væk ude i fremtiden, og solen er begyndt at stå op før, hvad der føles som middagstid, kan jeg mærke, at mit energiniveau stiger. Jeg har ligepludselig ikke så svært at tage mig sammen til at få snørret løbeskoene eller at snuppe træningstasken med på arbejde. For at skrue en ekstra tand op for træningsmotivationen, har jeg dog lyst til at investere i noget nyt træningstøj. Det er jo altså bare sjovere, når man har noget pænt tøj at svede i, og træningstøj er (heldigvis) ikke med i mit basisgarderobe projekt, så her nyder jeg at købe masser af farver og ikke bare sort, sort og sort.
 photo ScreenCaptures128-001_zpsd6e2d62a.jpg
 photo ScreenCaptures130_zpsf7c830ed.jpg

Shop Adidas HER & Nike HER

Adidas og Nike er i blandt mine favoritmærker, og deres kollektioner er fyldt med print dette forår. Jeg overvejer stærkt, om jeg skal klikke de festlige blomstrede træningstights fra Adidas hjem, men jeg ved ikke, om det bliver lidt for meget flower-power – Hvad siger I til dem?
 photo ScreenCaptures127_zps72145f88.jpg
 photo ScreenCaptures129_zpsbd0add6a.jpg

 Shop Gina Tricot HER & Only HER & HER (pssst. toppen er på udsalg, find den HER)

De sidste år er de fleste highstreet brands begyndt at producere en sportslinje, hvilket jeg kun kan råbe hurra for, da jeg i flere år har været fan af H&M’s sportstøj. Selvom der er et eller andet ekstra lækkert ved at hoppe i en sportsbh med et nikelogo på brystet, så siger min erfaring mig, at dem fra de billigere mærker er af samme kvalitet. Hos Gina Tricot og Only er der masser af dyreprint denne sæson, hvilket jeg nu tror, jeg springer let og elegant over, men alt med farven pink på kollagen frister (suprise, suprise).

Hvor køber I jeres træningstøj? Jeg foretrækker som regel bukser og shorts af lidt højere kvalitet, fra mærker som Nike og Adidas, men ellers er der en god blanding af mærkerne på kollagerne i mit skab.

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Det tøj jeg styrker i er primært fra h&m og så har jeg en enkelt top og et par tights fra gina tricot, og så nogle indershorts fra puma da jeg bruger dem til håndbold – men mons tro det ikke ændre sig når jeg om en uge skal til new york og shoppe igennem :-)))

  2. Jeg løber ikke ofte, så har endnu ikke erhvervet mig nogle lange træningsbukser (eller leggings er det vel), men har til gengæld det sort/grå sæt fra H&M med sports-bh og yoga shorts på din collage og det er helt fantastisk! Køber som regel mit sportstøj i high street butikker nu, selvom jeg er svært glad for Nike og Puma.
    Hvis man har brug for mere støtte, kan jeg anbefale sports-BH’erne fra Casall. Har selv én, og den er robust i stoffet og kan klart holde til mere end high street versionerne 🙂
    http://stainsofpaint.blogspot.com/

Skriv en kommentar