V back Knit Jumper

 photo IMG_6307_zpse188b625.jpg
 photo IMG_6311_zpscde78503.jpg
 photo IMG_6295_zps313f56d1.jpg
 photo IMG_6273_zps871733d5.jpg
Jeg modtog denne oversized strik med posten for et par uger siden, og den har allerede været i aktion flere gange. Den er nemlig både blød og varm, som sådan en strik man har lyst til at slappe af i derhjemme, men den dybe ryg tilføjer en fin og lidt vovet detajle. Jeg har brugt den med et par jeans eller med strømpebukser som her, da den lige netop er lang nok, men jeg kan også forestille mig, at den ville være fin til et par shorts på de første let kølige sommerdage. I kan finde den på ASOS LIGE HER.
Under strikken har jeg en bodystocking fra Magasin. Den er perfekt under trøjer eller kjoler, der går langt ned i ryggen eller til fest med en ekstra BH under til et par højtaljede sorte jeans. I kan finde bodyen på deres webshop LIGE HER. Lige nu kan man købe to bodystockings for 400 kr, og der er mange fine, så jeg har lavet en lille kollage med nogle af mine favoritter, som kommer på bloggen i eftermiddag.

8 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar