Den store iHerb guide


Hver gang jeg nævner webshoppen iHerb, får jeg altid masser af spørgsmål, så jeg tænkte, at jeg ville lave et indlæg, hvor jeg besvarer dem alle. Måske er du fristet af nogle af produkterne fra siden, men undrer dig over ting som fragt, told, moms. Måske har du aldrig hørt om sitet før, men vil gerne spare penge på økologi, fødevarer eller helsekost. Alt dette kan du læse mere om her.
iHerb er en kæmpe stor amerikansk webshop, hvor man kan købe alt fra hudplejeprodukter til fødevarer, man normalt ville finde i helekosten. Der er masser af penge at spare og tusindvis af spændende produkter til en meget lavere pris, end hvad man kan finde dem for her hjemme. Hvis man er på udkig efter en ingrediens, men ikke kan finde den i sit lokale supermarked (eller nægter at betale den vandvittige pris), kan man som regel finde flere varianter af produktet på iHerb. Her kan I se en (mikroskopisk del) af udvalget på siden. Når du køber igennem mine links sparer du 5%:
1 – Mandelmel (453 g for 66 kr)
2 – 
Usødede kokosflager (18 kr)
3 – Shea smør (38 kr)
4 – Mandelolie (22 kr)
5 – Chokolade med havsalt og mandler (16 kr)
6 – Økologisk raw honning (86 kr)
7 – 227 g goji bær (73 kr)
8 – 100 % chokolade (20 kr)
9 – Frysetørrede jordbær (35 kr)
10 – Æblechips med kanel (16 kr)
11 – Chokolade te (40 kr) 

12 –Økologisk 100% raw kakaopulver (61 kr)
13 – Paleo kokoswraps (38 kr)
14 – Økologiske tørrede blåbær (55 kr)


Rabatkode

I er velkomne til at bruge min rabatkode PRJ306, når I handler fra iHerb for første gang. Derved sparer I 5% på jeres første køb, og jeg får en lille procentdel af den samlede pris, som jeg kan bruge til at købe og prøve flere produkter fra siden (win-win!). Bruger du et af linksene i dette blogindlæg bruges koden automatisk.


Yndlingsprodukter

Her kan I se, hvilke produkter, jeg bestiller igen og igen. Disse ingredienser er efterhånden blevet basisvarer i mit køkken, og der er masser af penge at spare, når man køber dem på iHerb.
DRIKKE
Matcha – Te af fintmalende grønne teblade. Virker opkvikkende men giver ikke samme energi “crash”, man kan opleve efter kaffe.
MCT olie – Olie med medium chain triglycerides, som kroppen bruger til at lave energi. Jeg bruger den i en mættende machta-latte. 
Four Sigmatic – Drikke med superfoodsvampe, der har forskellige egenskaber. Kan give energi eller virke afslappende.
Kokos-creamer – Pulver, der gør drikke lækre og cremede. Jeg bruger det både i kaffe og matcha.
Stevia dråber – Stevia er et ekstrakt fra en plante, og et godt alternativ sukkeralternativ. Jeg kan godt lide en enkelt dråbe i min te, kaffe eller lemonade.
Dandy blend
Et alternativ til kaffe. Er fremstillet af mækebøtteblade, og smager som ikke-bitter kaffe.
KOSTTILSKUD
Collagen pulver – Pulver, der tilføjer protein og øger produktionen af kollagen i kroppen. Er blandt andet godt for fordøjelsen og knogler samt hud, hår og negle.
Maca pulver – Kosttilskud fremstillet af en rod – denne er geleret, hvilket gør den nemmere at fordøje. Maca støtter hormonbalancen og giver energi.
Royal Jelly – Bidronningens føde. Sprængfyldt med næring, der booster din fertilitet. 
Ashwagandha – Kosttilskud fremstillet af en rod. Ashwagandha bringer kroppen tilbage i balance og hjælper mod stress. Sørg for ikke at indtage større mængde end der anbefales.
MADLAVNING
Chia-frø – De magiske chiafrø bruger jeg til alverdens ting. I min havregrød, bagværk eller marmelade. Jeg drysser dem også over salater eller bruger dem eller til at lave en lækker chiagrød.
Kokossmør
– Kokossmør består af blendet kokosnød, og smelter ved højere temperaturer. Jeg bruger smørret ovenpå havregrød eller til at gøre min matcha lækker cremet.
Bipollen – Enn af de mest næringsrige kilder i naturen. Jeg elsker at drysse lidt på min morgenmad.
Ghee – Ghee er klaret smør, der er varmestabilt. Jeg brugte ofte ghee, når jeg steger ved høj varme.
Nøddesmør – Mærket Dastony laver fantastisk lækkert nøddesmør. Prøv eksempelvis mandelsmør eller smør af pinjekerner.
Avocadoolie – En stabil olie til stegning, og så er den super sund at bruge til dressinger. Dette mærke har en særlig god smag, synes jeg.
Kakaonibs – Små knuste stykker kakaobønner. Jeg drysser dem over min morgenmad, bruger dem i bagværk eller snacker dem sammen med tørret frugt.
Kokossukker – Et sundere og mere smagfuldt alternativ til almindeligt raffineret sukker. Kokospalme sukker indeholder masser af mineraler og vitaminer og påvirker ikke blodsukkeret så meget, da det har et lavere glykæmisk index (GI).
Kokosolie – En evig favorit i min skønhedsrutine, men også i mit køkken. Olien er fantastisk for dit immunsystem og dit hjerte og har antibaktielle egenskaber.
Kakaosmør – Kakaosmør er det fedt, man bruger til at lave chokolade. Det er fyldt med antioxidanter og sunde fedtsyrer, og jeg bruger det til at lave hjemmelavet, sundt chokolade eller i lækre snack-kugler blendet sammen med nødder og tørret frugt. 
Mandelmel – Et fantastisk alternativ til almindelig hvedemel i bagværk.
SNACKS
Pastinak chips – Sprøde grøntsagschips af kokos og pastinak.
Eating Evolved chokolade – Sundere chokolade sødet med kokossukker.
Kikærtechips – Sundere chips, der minder en smule om ostepops.
Karamel kokoschips – Sprøde og karamelsøde med kokossukker
Frysetørrede ærter – Lyder skørt, men er en herlig knasende snack.


Trails

Hver gang man bestiller en pakke fra iherb, kan man få et produkt med til stærkt nedsat pris. Disse prøver finder man ved at klikke på “trails” i toppen af hjemmesiden.

Fragt

Fragten tager normalt omkring 1 uge, hvis du vælger forsendelse med DHL – her bliver prisen på fragten mindre, jo mere jo bestiller. Pakken bliver leveret til din dør, og fragtmanden ringer typisk en halv time inden ankomst for at sikre, at du er hjemme.

Told og moms

Told risikere man ikke at skulle betale, med mindre man går shop-amok og bestiller for over 1000 kr. Når man bestiller fra lande udenfor EU, skal man dog som udgangspunkt betale moms og importgebyr, hvis man handler for over 80 kr. Dette udgør 160 kr samt 25% dansk moms for bestillingens samlede beløb. Dine pakker kan altså blive taget som stikprøver i tolden, ligesom ved alle andre webshops udenfor EU. Jeg oplever, at jeg betaler moms for de fleste af mine iHerb pakker, men det er stadig langt billigere for mig, da priserne for produkterne ofte er omkring det halve end i Danmark.


Jeg håber, at I kan bruge min guide. Hvis I har nogle spørgsmål, er I velkomne til at stille dem i kommentarfeltet.


 

38 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Super god guide! Jeg er også stor fan af iHerb og bestiller ofte derfra, men jeg har endnu ikke turde købe Questbarerne af frygt for, at de bliver taget i tolden, for jeg har prøvet at blive taget en gang, og det var en lidt dyr fornøjelse.. Men når du skriver, at du ikke bekymrer dig så meget over den samlede pris, så kan det være, at jeg alligevel skal bestille en pakke af de famøse barer og krydse fingre for, at de kommer gennem tolden uden problemer 🙂

 2. ÅÅÅHHHH, bedste tip, jeg har alle dine links i nye faner, som jeg skal ind og glo på og måske også købe noget! Virkelig gode tip og lækkert gennemarbejdet indlæg.

 3. Jeg har længe ville prøve Sun Warriors Ormus Supergreens. Hver gang jeg går i en helsekost, bliver den anbefalet. Men den er nu stadig for dyr og bliver sikkert snuppet i tolden 🙁

 4. Jeg har lige modtaget en pakke Questbarer derfra og benyttede en rabatkode, så jeg sparede 5 dollars. Kunne jeg så have sparet yderligere 10 dollars ved at benytte din kode?
  Jeg skulle betale 140 kr. i told/moms, da DHL kom med pakken. Er det rent uheld eller risikerer man ofte det? 🙂

  1. Du kunne have sparet 10 dollars, hvis du havde brugt min kode 🙂
   Jeg har som sagt aldrig betalt told eller moms, men man kan jo desværre aldrig vide sig sikker.

 5. Jeg er stadig lidt i tvivl om noget efter at have læst både indlæg og kommentarer.. Hvordan har du fået den kasse med Quest Bars hjem? Kan se den koster ca 26 $ på siden, og det er jo over de 80 kr (og stadig over prisen, hvis man bruger din kode). Slap du stadig for moms og importgebyrer? Jeg vil vildt gerne have fat i de bars, men kan ikke helt regne ud, om det egentlig kan betale sig at købe dem på Iherb i stedet for de danske hjemmesider.. 🙂

  1. Hej Emma 🙂
   Når du køber noget over 80 kr, risikere du at skulle betale moms og importgebyrer. Det er dog ikke sikkert, at de pakke bliver taget i tolden – hvis den gør, vil barene koste ca. det, de koster i de danske butikker.

 6. Jeg er inde på iHerb nu men det billigste jeg kan få fragt til er 13 dollars og jeg har holdt mig under 1.8 kg. Hvordan får man 20 kr. fragt, som du omtaler ? 🙂

  1. Det lyder underligt.. Det tør jeg ikke svare på. Måske de har ændret deres priser, siden jeg handlede der sidst 🙁

   1. Jeg kan se at denne besvarelse er fra januar 15. Kan du stadig bestille efter de tip du har skrevet i din blog?

    1. Hej Anja 🙂
     Det er længe siden, jeg sidst har bestilt fra siden, så jeg kan desværre ikke svare på spørgsmål om iHerb.

 7. Hej
  Tusind tak for dit tip.
  Jeg har prøvet at oprette en ordre, men det med fragten går galt. Kan du uddybe din viden og erfaringen.
  Det er så smart at man lige præcis bare skal bestille lidt. Istedet for at man skal bestille for et stort beløb for at det kan svare sig.
  <3

 8. Hej
  Ved du, om de 80 kr, man ikke må overskride for at værre sikker på at slippe for moms og importgebyrer, er inkl. eller eksl. prisen for fragt? Jeg har kigget på nogle varer, der inkl. prisen for fragt bliver 88 kr – ved du, om det kan blive et problem? Selve varerne koster jo under 80 kr
  Fed guide i øvrigt 🙂

  1. Hej Anna 🙂 Det ved jeg desværre ikke, det er længe siden, jeg har bestilt fra siden, så jeg tør ikke give et sikkert svar 🙂

 9. Jeg er også stor fan af iHerb. Desværre har jeg oplevet at blive taget i tolden 11 gange i løbet af det år jeg har handlet der, og det har faktisk været små ordre på kun omkring 100 og 150kr, de gange det er snuppet. Så det kan virkelig være en dyr fornøjelse…Men jeg elsker også deres produkter, så jeg sørger for at bestille for under 80kr

 10. jeg har lige et spøgersmål min varer koster 67kr man fragten koster 20kr så bliver det ca 87kr gøre det noget

 11. Jeg har ikke modtaget mine. L.orthine som er fra nok. De skulle Være kommer den 16 november. Kan du hjælpe

 12. L orthinine er ikke kommet til mig de er fra now. De skulle Være her den 16 november. Kan du hjælpe. Jeg vil gerne have de piller

 13. Jeg kan se, at den billige levering er med DHL, og d.v.s at varen leveres mellem kl. 8 og 17. Hvad gør man så hvis man ikke kan være hjemme hele dagen?

 14. Hej og 1000 tak fordi du giver dine gode råd videre! Jeg vil bare høre om hvordan man ved om man skal betale told og moms. Jeg har ingen regning fået – har bare betalt Iherb og fået mine varer. Der står told på pakken men ingen regninger.
  Gode hilsener og tak
  Mette

 15. Jeg tror det her er fup og fiduser. Pas på derude og tænk jer godt om. Hvorfor har I ikke selv en kode? Hvorfor skal du, Emma, tjene på dette og hvad gør du til gengæld for den lille service med rabatkoden? Sådan én kan vi vel alle få. Først skriver du, at du oplever at betale mons hver gang og senere i et svar skriver du at du aldrig betaler moms? Og priserne er ikke de halve af, hvad de er i Danmark. Udo’s Choice fx er samme pris som her i landet og ovenkøbet skal jeg hos iHerb betale moms/told/fragt – hvordan hænger det lige sammen? Lad det nu ikke rende af med jer, derude – få koblet hjernen til! Merete

  1. Hej Merete 🙂 Først og fremmest: Jeg har et filter til for at undgå spam – ikke kritik.
   Jeg har brugt iHerb i snart 7 år og shopper der cirka en gang i måneden. Derfor anbefaler jeg det.
   Det er ikke alle produkter på sitet, der er billigere end i Danmark (fx Udo’s Choice), og dem kan man selvfølgelig bare købe her hjemme. Men til produkter såsom matcha, collagen, mandelmel, maca pulver, raw cacao, kokossmør (og jeg kunne ved) er det betydeligt billigere, og dertil kommer, at nogle af produkterne er umulige at få adgang til her i DK.
   Du er helt velkommen til at oprette din egen rabatkode, og du er også velkommen til at lade være med at shoppe på iHerb, hvis du ikke føler, det giver mening 🙂
   VH Emma

 16. Og min kommentar afventer godkendelse??!! Hold da op! Det virker da slet ikke stuerent, at man åbenbart skal igennem et filter ……. Så er det derfor, der kun kan læses “roser”, eller hvad?

 17. Under afsnittet Told og moms skriver du, at man som udgangspunkt skal betale moms og importgebyr, hvis man handler for over 80kr. Dette udgør 160kr.
  hvad mener du med at: Dette udgør 160kr.
  Kan man ikke kun købe for 80kr ekskl. fragt, hvis man vil undgå moms mm.?

  mvh Vinni

Skriv en kommentar