Video: de perfekte bryn


Så fik jeg endelig(!!) lavet den video, jeg har lovet jer gang på gang: en guide til hvordan jeg plukker og former mine bryn. Jeg håber, at den svarer på alle jeres spørgsmål, og at I kan tage nogle gode råd med på vejen. Hvis der er noget, I stadig undrer jer over, må I endelig bare sende mig en kommentar.
Som I måske har lagt mærke til, er jeg begyndt at lave flere videoer. Jeg synes, det er vildt skægt at filme og redigere, og så giver det også lidt afveksling og mere “liv” til bloggen. Jeg har også på fornemmelsen, at I synes om videoindslagene (correct me if i’m wrong…). Husk, at I altid er velkomne til at komme med forslag til fremtidige videoer – eller indlæg for den sags skyld. Jeg er altid interesseret i at høre, hvordan I, på den anden side af skærmen, oplever min blog.
Hvis I synes om videoen, må I meget gerne ‘like’ indlægget på Bloglovin’. Det gør mig så glad, og viser mig, hvad I gerne vil se mere (eller mindre) af her på bloggen.
Hav en dejlig søndag alle sammen 🙂
P.s kig forbi min FACEBOOK SIDE og se om du blev den heldige vinder af et par Ray-Ban solbriller.

22 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej
  Super god video! Hvilken øjenskyggefarve vil du anbefale til mig, når jeg har levepostejfarvet hår med et lidt gyldent skær? 🙂
  God påske! 🙂
  Hilsen Anne

  1. Hej Anne 🙂
   Det er svært at sige, når jeg ikke har set dig i virkeligheden, men jeg ville tro, at Cork fra MAC ville være et godt bud 🙂 ellers vil jeg råde dig til at gå et smut forbi et storcenter og spørge en af make-up artisterne efter hjælp til at finde den rigtige farve, så du kan prøve den på.
   God påske til dig også.

 2. Virkelig hjælpsom video! Tak for det 🙂
  Jeg har faktisk et spørgsmål, du måske kan svare på. Min hudfarve er også meget lys og sart som din og jeg er naturligt rødhåret, så mine bryn er fuldstændig lyse og derfor usynlige. Jeg kunne godt tænke mig at få dem farvet eller evt. fylde dem ud selv, som du gør i denne video. Har du måske nogle produkter du kan anbefale? Jeg går efter det minimale og naturlige udseende. Jeg ved godt du ikke er ekspert, men med din erfaring, kunne det være du havde lidt at trække på 🙂

  1. Hej Michelle 🙂
   For det første vil jeg helt sikkert anbefale dig at farve dine bryn med permanent øjenbrynsfarve. Det ser mere naturligt ud, end hvis du bare tegner helt lyse bryn op med make-up. Så kan du altid bruge en helt lys brun til at forme dem lidt ekstra 🙂 Det kan være, jeg snart skal lave en video om at farve bryn derhjemme? Det er nemlig meget billigere end af gå til frisøren.

   1. Det kunne være super fedt, hvis du gad 🙂 Jeg har dog aldrig fundet et kit, der er lyst nok til at matche rødt hår, men måske jeg bare skulle prøve mig frem. Tak for hjælpen!

 3. Hej Emma 🙂
  Jeg er og har i lang tid været stor fan af din blog, synes simpelthen den er så fin 🙂
  Dine videoer er altid super relevante og gode. Jeg vil dog komme med et ønske om at du næste gang ikke har musik indover når du snakker? :/ Det virker, på mig, utrolig forstyrrende 🙁 Kan sagtens forstå hensigten med at putte lidt musik henover din snakken, hvis det f.eks. er fordi du laver en ultra kort præsentation og resten af videoen er uden dine kommentarer, men i denne video kan jeg desværre ikke ser formålet..
  Håber du vil se det som det konstruktive kritik det er, for jeg synes videoen var super god 🙂
  God søndag <3

  1. Hej Tine 🙂
   Mange tak for de søde ord. Mht. musikken så kan jeg sagens forstå dig! Det er noget, jeg selv har været meget usikker på om jeg skulle tilføje eller ej. Jeg synes bare, at video virker så kedelig og tør, hvis der ikke er lidt baggrundsmusik. Måske jeg skulle prøve med noget uden sang? Ellers vil jeg undlade det, ligesom du foreslår.
   God søndag til dig også 🙂

   1. Jeg har tænkt på det samme med musikken. Jeg synes, det er dejligt, den er der, men jeg foreslår nogle instrumentale sange 🙂

 4. Rigtig fin video – jeg lærte ikke rigtig noget nyt, men den fik mig til gengæld til endelig at få plukket og ordnet mine bryn.
  Mine bryn er simpelthen så kedelige uden optegning, men mit nyeste hverdagstrick er en øjenbrynsmascara! Det gør slet ikke det samme, men til hverdag når jeg har en halv time til at gøre mig klar er det bare mere mig! Jeg bruger en røvbillig én fra ELF.

  1. Jeg bruger også nogle gange en gennemsigtig øjenbrynsgel, når brynene bare skal sidde lige i skabet. Det kan være en stor hjælpe, hvis man har meget kraftige bryn 🙂

   1. Hej Emma!
    Sådan en øjenbrynsgel har jeg længe været på jagt efter, kan du fortælle mig hvad det er for én du snakker om her? 🙂
    Og – rigtig fin video! Jeg bruger dog selv en øjenbrynspen, men du har fået mig til at overveje at prøve med øjenskygge også. 🙂

 5. Fed video!! Jeg er en af dem, der har efterspurgt “øjenbrynshjælp”, og jeg har helt sikkert fået noget ud af din video. Det har ofte drillet mig, at jeg har haft meget lange hår i brynene, og nu ved jeg, at jeg godt kan klippe lidt af uden at gøre skade. Tak 🙂
  Jeg troede faktisk, at man skulle bruge en “pen”, altså noget lignende en eyeliner, til at tegne øjenbryn op, men man får måske ikke så naturligt et look ved at gøre det, som når man bruge øjenskygge?

 6. Super fin video! Du snakkede om at lyshårede skulle bruge en lidt mørkere aske-farvet øjenskygge – kan du anbefale en? 🙂
  Jeg farver selv mine øjenbryn med en permanent mørkebrun farve, så jeg ved ikke om det ville se dumt ud? Egentlig så bruger jeg bare en alm. mørkebrun øjenskygge eller en øjenbrynspen fra Lancome. Hvad tænker du?

 7. Hej Emma! Tak for en super god og brugbar video!! Jeg har tænkt på noget, er øjenskygge vandfast?, eller er det forskelligt? For hvis nu man tegner sine bryn op med øjenskygge og man så er ude i kraftigt regnvejr, eller er ude at bade, går farven så væk? 🙂

  1. Hej Emma-Marie 🙂 Det er er de ikke nej, men det plejer aldrig at være noget problem synes jeg 🙂 Hvis du er bange for at dine bryn skal ‘skylle væk’, hvis du skal ud i regnvejr, kan du evt bruge en øjenskygge primer (fx fra Urban Decay), så bliver øjenskyggen vandfast 🙂

 8. Det her var virkelig en god video, jeg har for første gang formået at plukke mine bryn selv så jeg blev tilfreds. Tak for det!

Skriv en kommentar