Video: Øjenskyggen, der klæder alle


I denne video viser jeg en guide til en øjenskygge, der klæder alle. Det er det look, jeg oftest laver, hvad enten jeg lægger make-up på andre eller mig selv, da det kan varieres i det uendelige, alt efter hvilke farver, man benytter, samt hvor dramatisk man ønsker resultatet.
Produkter nævnt i videoen: 
BHcosmetics 120 color palette
Bareminerals Full Tapered Shadow Brush
Sephora Eyeshadow primer
Nilens Jord øjenskygge pensler
BHcosmetics Eye Crayon
They’re real mascara fra Benefit
Jeg håber, at I fik noget ud af videoen! Alle spørgsmål er naturligvis velkomne i kommentarfeltet. Hvis I synes om video, må I meget gerne like indlægget på bloglovin’, det gør mig så glad at få positiv respons.

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Du skal virkelig have ros for din Blog, Emma! Her efter nytår hvor du er begyndt igen, er det bare som om, at bloggen har fået helt nyt liv! Det er så skønt, at du sådan fokuserer på, at lave en del forskellige indlæg, og jeg elsker specielt, at der kommer flere videoer! 😀 Man bliver helt glad og positiv af at se dine videoer, og jeg har helt lyst til at sætte mig lige nu for at prøve looket af! 😀

  1. Hej Andrea 🙂 Tusind gange mange tak for din kommentar, den gjorde mig rigtig glad.
   Jeg gør mig rigtig umage med min blog, og jeg er glad for, at det kan mærkes 🙂

 2. Du skal virkelig have ros for din Blog, Emma! Her efter nytår hvor du er begyndt igen, er det bare som om, at bloggen har fået helt nyt liv! Det er så skønt, at du sådan fokuserer på, at lave en del forskellige indlæg, og jeg elsker specielt, at der kommer flere videoer! 😀 Man bliver helt glad og positiv af at se dine videoer, og jeg har helt lyst til at sætte mig lige nu for at prøve looket af! 😀

  1. Hej Andrea 🙂 Tusind gange mange tak for din kommentar, den gjorde mig rigtig glad.
   Jeg gør mig rigtig umage med min blog, og jeg er glad for, at det kan mærkes 🙂

Skriv en kommentar