Too Good To Be Basic

 photo Desktop18_zpsc5d2dd44.jpg
Se bare her, hvad jeg har købt. Den perfekte cashmere cardigan og en langærmet grå trøje er hermed krydset af min basisgarderobe-liste. Jeg modtog nemlig en pakke fra Too Good to be Basic for et par uger siden, og kan nu med sikkerhed sætte en tyk, fed steg under “godkendt”. Cardiganen er i det blødeste materiale, og trøjen i uld er ultra tynd men samtidig lun og rar.
 photo IMG_9735_zps65020da9.jpg
 photo IMG_9749_zps8f31d740.jpg
Jeg er virkelig blevet imponeret over kvaliteten – især når jeg har prisen i baghovedet. Too Good to be Basic er et nyt dansk mærke inden for basistøj, der er fokuserer på klassiske basisstyles i super lækre kvalitet, dog alt sammen til rimelige priser. Når det gælder basisitems, er kvaliteten utrolig vigtig for mig, men samtidig er det et kæmpe bonus, at de ikke koster det hvide ud af øjnene. Så jeg har råd til at bruge penge på alt det sjove også. 
 photo IMG_9741_zpsca519f60.jpg
 photo IMG_9740_zpsc5df8339.jpg
For vi ved alle, at kvalitet ofte koster. Og selvom jeg de sidste år er blevet bevidst om, at jeg hellere vil betale mere for noget, jeg bliver gladere for, og som holder længere, så betaler man også ofte for mere end de egetlige materialer, når man køber et dyrt item. Vi betaler for brands, hvad end der står Nike eller YSL, og det har jeg i udgangspunktet intet imod at gøre, så længe jeg er vild med produktet. Dog synes jeg, det er mega fedt, at man hos TGTBB betaler for materialerne, det egentlige produkt, og ikke alt det andet lir. Mærket sælger udelukkede deres kollektion på deres webshop, og derfor kan de holde udsalgsprisen utrolig lav. Det er virkelig næsten too good to be true, og der går nok ikke længe, inden jeg klikker et par nye bestillinger fra mærket hjem. Den lækre uld trøje skal i hvertfald prøves i sort og som tanktop også.
 photo IMG_9755_zps405fdde4.jpg

Sort cashmere cardigan & Langærmet uld t-shirt

7 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Det er bare synd at deres kundeservice er tæt på ikke-eksisterende og vanvittig arrogant og at de i øvrigt ikke overholder forbrugeraftaleloven… Har man fået varen i rigtig størrelse er der ingen problemer, men skal man bytte eller fortryder man sit køb kan man forvente at skulle rykke dem flere gange og får man endelig kontakt til dem (formentlig først efter at have brokket sig på facebook) prøver de at omgå reglerne og score fremsendelsesportoen.
  Uagtet at tøjet er lækkert handler jeg der aldrig igen. Jeg er desværre ikke alene med min oplevelse: http://www.trustpilot.dk/review/www.toogoodtobebasic.com

  1. Det er klart, at kundeservicen har stor betydning. Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg har jo aldrig været ude for at skulle sende noget tilbage, men hvis jeg får det, og får en dårlig behandling, ville jeg naturligvis også nævne det på bloggen 🙂

 2. Det er bare synd at deres kundeservice er tæt på ikke-eksisterende og vanvittig arrogant og at de i øvrigt ikke overholder forbrugeraftaleloven… Har man fået varen i rigtig størrelse er der ingen problemer, men skal man bytte eller fortryder man sit køb kan man forvente at skulle rykke dem flere gange og får man endelig kontakt til dem (formentlig først efter at have brokket sig på facebook) prøver de at omgå reglerne og score fremsendelsesportoen.
  Uagtet at tøjet er lækkert handler jeg der aldrig igen. Jeg er desværre ikke alene med min oplevelse: http://www.trustpilot.dk/review/www.toogoodtobebasic.com

  1. Det er klart, at kundeservicen har stor betydning. Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Jeg har jo aldrig været ude for at skulle sende noget tilbage, men hvis jeg får det, og får en dårlig behandling, ville jeg naturligvis også nævne det på bloggen 🙂

 3. Hej Emma
  Har længe overvejet at prøve den der grå to good to be basic uldtrøje, hvordan er størrelsen? Det er mest længden jeg er interesseret i – min overkrop er simpelthen 15-20cm længere en standart (samsøe samsøe et pt. det eneste mærke jeg ejer i overdele, de er lige akkurat lange nok)
  Da der er noget blandede anmeldelser af deres service, må jeg hellere ramme rigtig i første forsøg, hvis jeg skal prøve…

  1. Hej Lotte 🙂
   Jeg synes faktisk, at de er ret lange i deres pasform, så jeg ville vælge den størrelse, du normalt bruger 🙂 De sidder ret godt til, så hvis du foretrækker en løsere pasform, skal du gå en størrelse op.

Skriv en kommentar