Lately on Instagram #April

Den sidste måned har været åndssvag god og spændende, og der har været fart over feltet hele vejen igennem. Jeg arbejder på deltid i børnehaven og nærmest fuldtid på et vildt projekt, jeg håber, jeg snart kan løfte sløret for. Og så bruger jeg naturligvis også en masse tid på bloggen, på at ræse frem og tilbage fra Aarhus, på min kæreste, familie og veninder. Ja, der er ikke noget at sige til, at den sidste måned er fløjet forbi.

 photo Desktop7_zps64c4617f.jpgJeg har spist passionsfrugt, savnet verdens bedste Marianna og lavet store planer
Jeg har drukket kaffe, spist questbar og søndagshygget til House of Cards under tæppet. 

 photo Desktop8_zpsf12dca99.jpgJeg har bagt søde, sunde lækkerier, taget tog-selfies og købt en trench coat.
Jeg har brugt selvbruner, spist det sidste stykke og flettet mit hår.

 photo billeder_zps82fa6c8c.jpgJeg har spist en forårsfrokost, tegnet seje superhelte i børnehaven og nydt en god middag i skønt selskab.
Jeg har snacket den, været i Berlin med ham den pæne og flettet utallige børnehovedet. 

Følg mig på istagram @emmamartiny

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar