Skønhedsfavoritter #maj

(Husk at se videoen i HD kvalitet)

Så er det blevet tid til denne måneds skønhedsfavoritter! Jeg er rigtig kommet i flow, hvad glæder video produktion, og har en helt stribe videoer klar til jer. Mit mål er, at der skal minimum en ny video op hver uge. Hvis I har lyst, må I meget gerne ‘subscribe’ til min youtubekanal “Emma Martiny”. Der kommer videoerne som regel op et par dage før, de bliver lagt på bloggen, så det kan betale sig at følge med, hvis man er lidt utålmodig 😉
Nævnte produkter:
Tints of Nature hårfarve i farven Medium ash brown
Matas citrus bodylotion
Bliss body butter
Bliss body scrub
Vichy Capital Soleil BB-creme Spf 50
Vichy Idéalia Life serum
Burberry Body Eau de toilette
YSL Rouge Volupté i farven nr. 13 Peach Passion
MAC Studio Finish Spf 35 Concealer i farven NC30
Depend Gellack start kit
 

5 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Jaaa, er rigtig vild med idéen om flere videoer med favoritter som ikke kun er skønhed. Det synes jeg helt klart, at du skal gøre! 😀

  1. Og lige et spørgsmål: den body butter fra Bliss – når den er så fed som den er, hvor længe er den så om at tørre ind? For jeg synes tit jeg oplever at det kan tage op til et døgn før ens ben ikke længere er fedede af tykke bodylotions. 🙁
   Og så en kommentar: Er du blevet klippet?? For dit hår ser virkelig flot ud med etager dér foran! Det klæder dig virkelig!! 🙂

   1. Det synes jeg ikke nem. Det føles sådan lidt silikone-agtigt, hvis du forstår, hvad jeg mener. Men ikke fedtet og klistret overhovedet.
    Tak søde Andrea! Og ja, det er jeg. Men det er nu bare mig selv, der har haft gang i saksen 🙂

 2. Fungerer det der gellack start kit også til tæerne? Kunne være skønt at få flotte fødder her til sommer, og neglelak som holder også på tæerne 🙂

Skriv en kommentar