Sommer skønhedsønsker

Hver gang årstiderne skifter, kommer de forskellige modehuse kommer med deres nye kollektioner og bud på, hvordan vi skal iklæde den kommende sæson. Det samme sker også i kosmetik branchen, for vi bliver fortalt, hvilke farver vi skal udsmykke os med, hvilke ansigtstræk vi skal fremhæve, og hvad vi skal smøre os ind i inden da. Jeg bliver altid nysgerrig, og får lyst til at udforske alle de nye trends og produkter, og i dette indlæg har jeg samlet en lille ønskeliste med produkter, jeg særligt gerne vil få fingrene i denne sommer. Nogle er gamle kendinger på markedet, jeg endnu ikke har stiftet bekendskab med, andre er endnu ikke lanceret endnu, men bliver det inden for den næste måned.
 photo Desktop21_zps4a4e4c08.jpg
1) Bio-Oil
Jeg har, ligesom mange kvinder, strækmærker et par steder på kroppen. Og selvom jeg prøver at elske dem, ville jeg ikke have noget imod, hvis denne Bio-Oil, der er en naturlig sammenblanding af forskellige basisolier, kunne tylle dem væk. Jeg har hørt et utal af fantastiske anmeldelser og anbefalinger, der beskriver, hvordan olien fjerner strækmærker, ar og ujævnheder i hudtonen. Den har desuden vundet intet mindre end 167 hudplejepriser, så jeg bliver simpelthen nødt til at prøve, om jeg kan blive ligeså imponeret.
2) Chanel Limited Addition Summer 2014
Der er sikkert mange af jer, der ligesom jeg, altid lige skal forbi Chanel standen og snuse til sæsonens neglelakker. I år kommer vi alle til at rende rundt med saftige, friske bærnuancer på fingre og tær, så I kan ligeså godt lægge 185 kr til side allerede nu eller gå på jagt efter en lignende farve, for når det kommer til neglelak, er det altså Chanel, der diktere moden. Neglelakkerne skulle udkomme i Juni, men man kan aldrig helt regne med Chanel 😉
3) YSL Rouge Pur Couture Vernis A Levres Rebel Nudes
YSL’s Pur Couture Vernis er en blanding af en lipgloss, en læbestift og en neglelak. De har shine fra lipglossen, farven fra læbestiften og holdbarheden fra en neglelak. Og de holder – tro mig! Der er to nye farver i sommerkollektionen ‘Rebel nudes’, og de en lettere og mere naturlige udgave af produktet. Jeg vil enormt gerne prøve den koralfarvede “111 Guilty Coral” (surprise, surprise..).
4) Giorgio Armani Sun Fabric
Jeg har hørt meget godt om Giorgio Armani’s kosmetik, men har aldrig selv forsøgt mig med det. Det må der laves om på. Særlig deres foundation, skulle være en af verdens bedste, men jeg vil også gerne stifte bekendtskab med denne sommers solskinspudder. Sun Fabric indeholder en ny teknologi, der skulle tilføje huden en fantastisk glød, men – indrømmet – det der tiltaler mig mest, er indpakningen.
5) MAC Patentpolish Pencils
Når MAC kommer med et nyt læbeprodukt, bliver jeg nødt til at prøve det! De er udkommet i 12 farver, og skulle være fugtgivende samt give farve og glans som en lipgloss, med præcision som en lipliner. Det lyder bestemt ikke tosset, synes I vel? Nu er spørgsmålet bare, hvilken farve….
Har I nogle produkter, I gerne vil tilføje til jeres kosmetikpung denne sommer – eller måske et produkt I kan anbefale?

3 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Siger helt sikker “go” for Bio-oil 😀 Jeg har brugt den i 1 måned nu – dog ikke på strækmærker, men for at udjævne hudtone og ujævnheder i huden – og kan helt sikkert se forandringen!
    Det nye fra Mac ser godt nok spændende ud, tror jeg da også lige, jeg skal forbi og tjekke ud 😀

Skriv en kommentar