Video: BareMinerals øjenskygge


I denne video viser jeg jer et af mine yndlings øjenskygge look. Jeg bruger det ofte selv, men har også lagt det på utrolig mange mennekser, da jeg arbejde for BareMinerals. Farverne er ret specielle, og man skulle ikke umiddelbart tro, at de ville passe sammen, men resultatet er simpelthen så smukt og klædende.
Produkter:
BareMinerals Primetime “sundance”
BareMinerals Wet & Dry Shadow
BareMinerals “The Nick of Time” øjenskygge duo
BareMinerals Eye Defining Brush
Chanel precision eyeliner “nr. 02”
BareMinerals “The Truth” øjenskygge quad
BareMinerals Lash Domination mascara
Lad mig vide, hvis I har nogle spørgsmål. Ellers må I også meget gerne komme med idéer til fremtidige videoer i kommentarfeltet.
Hvis I synes om video, må I meget gerne smide et ‘like’ på bloglovin’. Det gør mig så glad. Hav en dejlig dag alle sammen 🙂
 

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej Emma.
  Fik du nogensinde lavet et indlæg om Foamrollers?
  Jeg vil supergerne se en video og/eller læse et indlæg om dit arbejde både i Sephora og Magasin/BareMinerals. Hvad skulle du stå for? Hvad var det sjoveste? Sværeste? Hvad gjorde arbejdet (for) stresset for dig? Synes det er så spændende med makeup(verdenen) (:

  1. Hej Siff 🙂
   Nej, jeg synes det er så svært, hvordan jeg lige skal gøre det. Vil egentlig gerne lave en video, men føler mig så åndssvag, når jeg ligger og ruller rundt på den 😉 Jeg må lige kunne på det i dag.
   Og mht dit andet forslag, så er det noget, jeg meget gerne vil snakke om. Der er både gode og (mange) dårlige sider ved branchen, og jeg må indrømme, at jeg er lidt bange for at træde nogle over træerne, hvis jeg laver et helt ærligt indlæg, så jeg skal lige finde ud af, hvordan jeg vender og drejer det 🙂

 2. Hej Emma,
  Super fint look! Jeg tænkte, om du ikke kunne lave en lille guide til hvilke børster man bare MÅ have til øjnene? Jeg synes aldrig, at min make-up bliver særlig pæn med pudder-øjenskygger og ville ønske at jeg kunne finde ud af at blende min øjenskygge ordentligt 🙂
  Jeg kommenterer ikke så tit, men vil lige give dig KÆMPE ros for din blog. Dine “Links I like” er så fine og jeg finder altid et par stykker, jeg finder interessante.
  Og så skulle jeg i øvrigt til at lave madplan for den næste uge og tænkte, at jeg ville kigge i dine opskrifter. Plejer kun at finde en opskrift eller to, jeg rent faktisk gider at prøve, hos andre blogs. Jeg ville prøve så mange af dine! 🙂
  Hvis du vil have en udfordring har jeg længe savnet en blog, der lavede madplaner til én person med så lidt madspild som muligt. Altså hvor man genbruger ingredienserne på en ny og spændende måde. Ikke hver uge, men evt. et par stykker man kan veksle mellem 🙂

Skriv en kommentar