Video: Waterfall braid


I denne video har jeg fået lov til at låne min søsters lange, lyse, smukke hår, til at vise jer, hvor nemt det er, at lave en vandfaldsfletning – den populære “waterfall braid”. Det er utrolig simpelt, og med lidt øvelse vil man også sagtens kunne sætte det på sig selv.
Jeg har filmet et par frisureguides (hår-tutorials, som de kalder dem på youtube) til jer, deriblandt en video om, hvordan jeg farver mit hår og lidt gode råd til hårfarvning. Den næste i rækken kommer op inden længe, og jeg håber, at I vil tage godt imod dem 🙂
 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hvor er det en fin lille tutorial.- og noget som jeg tør begive mig ud i. Du er god til at simplificere tingene, så det ikke virker uoverskueligt.
    En anden gang tror jeg det ville være godt at gøre musikken lidt lavere i forhold til din stemme, som bliver lidt lav selvom man skruer op. Men dejlig musik!

  2. Hvor er det en fin lille tutorial.- og noget som jeg tør begive mig ud i. Du er god til at simplificere tingene, så det ikke virker uoverskueligt.
    En anden gang tror jeg det ville være godt at gøre musikken lidt lavere i forhold til din stemme, som bliver lidt lav selvom man skruer op. Men dejlig musik!

Skriv en kommentar