ASOS -20% // Sommer sneaks

 photo Desktop23_zpsc7307e50.jpg

1 Nike Light Grey Woven Rosherun Slip On Trainers // 2 Nike Rosherun White Hyp Trainers
3 Lacoste Helaine Pink Trainers // 4 Nike MD Retro Trainers
5 Nike Roshe Run Trainers // 6 Polo Ralph Lauren Vicars Trainers
7 New Balance 565 Trainers // 8 Nike Air Max 90 Trainers
9 Nike Free 5.0 Tr Fit 4 Breathe Yellow Trainers // 10 Nike Rosherun Pink Printed Trainers
11 New Balance Pink Check Suede Mix 996 Trainers // 12 Nike Internationalist Pink Trainers

Jeg har aldrig ejet et par sneakers andet end mine løbesko, og indtil fornylig har jeg altid påstået, at jeg bare ikke var en “sneakers-pige”. Jeg har sværget til mine sorte converse, og ment at det var ‘sporty’ nok til mig, og alt jeg behøvede. Men mine fødder har dog ikke været helt enige, og efter Simons gode overtalelsesevner blev taget i brug på vores tur til Berlin, hvor mine fødder praktisk talt var en stor vabel, overgav jeg mig. Min modstand stammer højst sandsynligt fra mine mange diskussioner med min mor, der evigt forsøgte at få mig i et par ECCO sandaler, da jeg som teenager (okay barn, men jeg følte mig ung og ansvarlig) insisterede på at iføre mig smarte og upraktiske sko, hvad end vi skulle i Netto eller på vandretur i alperne.
Men sneakers behøver jo slet ikke at være ufeminine og klodsede, bare fordi de er praktiske (se bare flotte og sjove Emma, der ofte lufter sneaks og fine kjoler). Det gik op for mig (som nok den sidste i blog-land), da jeg klikkede mig igennem diverse webshops, på jagt efter et par, både mine fødder og min stædige forfængelighed kunne enes om. Jeg overvejede først at købe en sjov farve som pink, en sart rosa eller en anden pastelfarve, men blev alligevel enig med mig selv om, at jeg nok ville få lidt mere brug ud af et par i en mere neutral farve. Simon påstår, at jeg aldrig vil gå i andet, når først jeg har vendt mig til at gå i sneakers, og hvis det er sandt, må mit næste par blive i en pæn, tøset farve.
Jeg endte med et par fra Nike, som jeg vil vise jer inden længe, men jeg har godt nok lidt fortrudt, at jeg ikke ventede et par dage med at hive pengepungen frem, for i dag har ASOS et super godt tilbud, og de har virkelig mange sneakers, jeg godt kunne stikke fødderne. Jeg har samlet mine favoritter på kollagen ovenfor.
Spar minus 20 procent på ASOS i dag søndag d. 1. Juni med koden EPIC20
Selvom I ikke er på udkig efter sneakers, synes jeg I skal klikke forbi ASOS i dag og se, om der ikke er andet der frister. Jeg har vildt meget lyst til at klikke denne Ganni kjole, der er designet eksklusivt til ASOS, hjem, men det er vidst bedst, at jeg giver mit dankort lidt pusterum, hvis det skal kunne holde til føre min rejseiver ud i livet denne sommer.

1 kommentar
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar