Konkurrence: Lækkert sommerhår med Lee Stafford

Mit hår driller altid ekstra meget om sommeren. Det bliver kruset, krøllet alle de forkerte steder, og fedter ekstra let. De sidste uger har jeg dog haft styr på lokkerne – i hvert fald mere, end jeg plejer – grundet en pink hjælpepakke af produkter fra Lee Stafford.
 photo Lee_Stafford_MINI_Dehumidifier-side_zps86503a6a.jpg
Jeg er ikke kun fan af mærket på grund af deres fine indpakning, men også fordi de holder, hvad de lover. Hårsprayen Hold Tight har længe ligget øverst på min hitliste, for den holder på frisuren, uden at gøre mit hår tørt og kedeligt. Til listen er der nu også tilføjet problemløseren Poker Straight DeHumidifier, de sparer mig for, at håret omkring mit ansigt eksploderer i krus og krøl, når jeg løber ind i en byge, da produktet virker som en paraply, der holder på håret, når det bliver udsat for fugt. Shine Head Shine Spray er også fløjet ind som en sikker favorit, for produktet giver mine spidser liv og glans, uden at tynge dem som almindelig hårolie. Sidst men ikke mindst har tør shampooen Dry Shampoo for Oily Roots tryllet med mine fedtede hårrødder, så jeg har kunne forlænget frisurens liv mellem hårvaskene, hvilket både glæder mit sovehjerte, da det betyder 15 minutters ekstra under dynen, og min hårpragt, da den trives (og vokser!) bedst, når der går mindst et par dage mellem vaskene.
Produkterne koster fra 79,- til 99 kr, men fås også som små rejsestørrelser, der er perfekte til håndbagagen. Jeg har fået lov til at udlodde en pakke med ministørrelser af de fire produkter til 3 heldige læsere. Alt du skal gøre for at deltage, er at smide en kommentar til dette indlæg. Jeg trækker vinderne d. 25., og offentliggør dem her på bloggen.
 

114 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Produkterne ser virkelig lækre ud! Kunne være dejligt at vinde, og få dem med til 3 ugers ferie

 2. Skønt med en sommerkonkurrence;) Jeg har samme problem med fedtet hårbund og kruset hår, særligt her om sommeren!! Så det ville bære skønt at afprøve om disse produkter kunne tæmme lokkerne;)

 3. Mit hår har det lidt hårdt i tiden, da det bliver tupperet hver aften til teater de næste par uger. Krydser fingre for, at jeg vinder lidt forkælelse til det

 4. Ville være super lækkert til mit hår. Skal helst have styr på det til mit bryllup om 14 dage 🙂

 5. Sikke nogle fine fine lyserøde produkter. De ville pynte på badeværelseshylden

 6. Keg har for nylig sat mig for, at jeg ikke længere vil varmebehandle mit hår. Kan allerede mærke forskel, og synes mit hår virker mere sundt. Det er dog også blevet meget sværere at “styre”! Det lyder virkelig til at være nogle gode produkter fra Lee Stafford 🙂

 7. Jeg leder stadig efter den perfekte tørshampoo. Hvis ikke jeg vinder, må jeg prøve den fra Lee Stafford. De andre produkter ser også spændende ud. Og så elsker jeg, at de er i pink emballage 🙂

 8. Mit krøllede hår kruser bare der er den mindste antydning af fugt i luften, så den “paraply”-spray lyder klart til at være et forsøg værd 🙂

 9. De hårprodukter ville passe perfekt i min kuffert, når jeg skal 2 uger til Rhodos i sommerferien 🙂

 10. Det lyder som nogle lækre produkter, der ville være perfekte til mit halv-tørre sommerhår. Tror jeg har samme problem som dig når sommeren nærmer sig!:-)

 11. Åh, hvor en lækker konkurrence! lige hvad mit hår trænger til. Også selv er mit hår noget drilsk om sommeren, virkelig irriterende så måske er det her ”mirakel-middelet” ?
  god weekend 🙂
  kram

 12. Ihh mit hår fedter også så hurtigt her om sommeren – øv. ville elske at vinde de små rejsestr. som jeg kunne tage med på sommerferie til paris 🙂

 13. Ej, hvor lækkert! Jeg har typisk tyndt skandinavisk hår, der bare bliver ekstra dødt og fladt om sommeren! Og jeg kunne virkelig bruge nogle produkter, der liver mit hår lidt op, så jeg bare ser en smule mere frisk ud og ikke ligner én, der ikke gider at style sit hår! For det vil jeg altså gerne! :-p

 14. Ejj, det kunne være godt med sådan et sæt, når jeg i slutningen af juli vender snuden mod Kreta, hvor der forhåbentligt er så varmt, at ens hår er helt ustyrligt efter en dukkert i poolen eller i havet 😀

 15. Åh ja tak!!! Har seriøst brug for noget til mit tykke ustyrlige hår, særligt fordi det er farvet, så det gør håret endnu mere tørt!

 16. Fedt, kunne være skønt til min kommende ferie, hvor jeg har fået besked på at BEGRÆNSE min pakning, jaja, det er med den på…

 17. Skønt med en komkurencce.. Lige hvad mit hår trænger til, da jeg det sidste stykke tid har stresset en del over mine eksaminer, har jeg faktisk hverken givet mit hår (eller mig selv for den sag skyld) pleje. Det ville derfor være dejligt, hvis jeg vandt nogle produkter fra Lee Stafford.. Og hvem ville ikke blive glad, hvis man fik det på sin fødselsdag 😉

 18. Ej hvor lækkert Emma! Jeg krydser fingre for, at jeg kan være den heldige vinder af en omgang forkælelse til lokkerne 🙂

 19. Hej Emma! Ej, en fed konkurrence! Det kunne være, det kunne pifte lidt op i mit kedelige hår 🙂 God sommer til dig!

 20. Det ville mig, og mit hår, blive lykkelig over at vinde! Vi trænger til nogle gode, nye produkter 😀

 21. Jeg var lidt overmodig i frisørstolen her for en måned siden. Lokkerne faldt omkring mig, og det eneste jeg kunne fremstumme var “mere, mere!”. Dette resulterede i en kort page, med etager. Jeg fortryder det SÅ bittert nu.
  Jeg kunne også se på frisørens ansigt, at hun også syntes at det var lidt af en skam. Men heldigvis ser det sundere ud nu!
  Håret lever sit helt eget liv når det er kort. Derfor ville jeg blive ret glad for at vinde disse produkter, så jeg kan få styr på lokkerne igen!

 22. Jeg har kun prøvet et enkelt produkt fra Lee Stafford og ingen af dem, som du fortæller om her, men de lyder superlækre. 🙂

 23. Lyder som om det lige er noget for mig! Mit hår har været ekstra skørt på det seneste, ville været rart med nogle nye produkter til at få det til at se skønt ud igen (:

 24. Sikke en fin konkurrence 🙂 Jeg har et par af produkterne i forvejen, og jeg er rigtig glad for dem.

 25. Mit klaskede, kedelige, fine hår kunne godt bruge noget eksperthjælp i form af de her produkter!! 🙂

 26. Ej hvor lyder produkterne bare gode! Dem tror jeg, at jeg vil få rigtig meget gavn af, så jeg håber da på at vinde! 😉

 27. Lækker konkurrence! Jeg vil super gerne prøve tørshampooen, da jeg er på udkig efter en god tørshampoo, der passer godt til mit hår 🙂

 28. Har tabt en del af mit hår pga. eksem i vinters, så kan især bruge den lille ekstra hjælp med et par gode produkter, så jeg kan få mest ud af det jeg nu har :).

 29. Åh, jeg krydser mine fingre! Mine lokker kunne godt bruge lidt ekstra pleje, da de reagerer præcist som dit i sommermånederne <3

Skriv en kommentar