Lately on Instagram #Maj

Maj var mægtig! Fyldt med masser af fester, tanker om uddannelse, en optagelsesprøve, familietid, spændende møder, et par underskrevede kontakter, sol og sommerfornemmelser. Hold nu op, hvor er den bare fløjet forbi! Her er et tilbageblik…  photo Desktop24_zps38d5611f.jpg

Jeg har taget et selfie, da jeg havde sommerfugle i maven over et spændende møde, og strålet om kap med solen, da jeg stod med min kogebogskontrakt i hænderne. Jeg har spist chokolade, masser(!) af salat, shoppet pæne basis ting og været træt af at bruge fredag aften på motorvejen…
 photo Desktop25_zpsffb109c4.jpg..men det var det værd, for der ventede mig fødseldagsfest hos mine kusiner med familiehygge, kagebord og pulled pork!
Senere på måneden slappede jeg af i Simons lejlighed til guitarspil, pyntede min mad med blomster, plukkede firkløver med vovsen og grillede for første gang.

 photo Desktop26_zpsf3564c4b.jpg
Mange dage er startet med en løbetur, hvorefter de er gået med opskrift-testning og time efter time foran skærmen, hvor skriveprocessen for alvor er gået i gang.
Jeg har også fejret min fars 50-års fødselsdag med en kæmpe fest og været i Aarhus flere gange. 

 photo Desktop27_zps5d4c2a91.jpg
Her blev jeg forkælet med kaffe, godt vejr og kolonihaveafslapning. Og så oprettede jeg en rigtig youtube-kanal. Abonner lige her. 

 photo Desktop28_zps23dd35f5.jpg
Vi nåede også en tur på Aros, hvor vi endnu engang beundrede udsigten fra regnbuen og så flere af deres aktuelle udstillinger (Der er mange spændende for tiden, tjek det ud her). Senere drog vi mod Mors til mine bedsteforældres guldbryllup, og dagen efter opklarede vi mord på smukke Højriisslot, hvilket var skægt for både børn og voksne. 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar