Video: Helt naturlig og vandfast sommer make-up


I sidste uge, da Simon og jeg overnattede i kolonihaven, sneg jeg mig en morgen ud af sengen, og satte mig ud i haven for at filme en lille video til jer, hvorefter jeg igen hoppede under dynen, inden han nåede at vågne. Det blev til denne lille, korte video, hvor jeg viser jer et utroligt simpelt og naturligt make-up look, og anbefaler nogle produkter, der er perfekte til sommermånederne.
Det er et “ingen” make-up look, hvor det ligner, at man ingen make-up har på, selvom man har skjult de værste træthedstegn og fremhævet de smukkeste ansigtstræk. Less is more – især på varme sommerdage, hvor SPF (solfaktor) er et must, og man ikke vil ende som en panda efter et par svedige timer i solen eller en tur i vandet.
Nævnte produkter
La Roche-Posay Hydraphase
Sephora foundation brush 

BareMinerals Well-rested concealer
BareMinerals Warmth

BareMinerals medium cover brush
ChaCha Tint Benefit

MAC corduroy eyeshadow
Clarins Double Fix Mascara 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar