Video: klassisk pin-up make-up


Der er altså bare noget over et klassisk pin-up look. Det er vintage og sexet, og kan bæres af alle kvinder på alle timer af døgnet, alt efter hvor meget man skruer op for de forskellige elementer. I denne video har jeg skruet helt op på max: et dramatisk cat-eye, en markant ‘conture’, lange vipper og knaldrøde læber. Jeg ville højst sandsynligt aldrig bruge looket, som det er i lagt i videoen, til andet end en temafest, men i stedet fokusere på ét af elementerne og tone de andre ned. Jeg kunne fx lave en tyndere og mere neutral eyeliner og beholde de røde læber, eller beholde looket på øjnene og bruge en gloss med et rødt skær? Mulighederne er mange, for når I først mestre det klassiske look, kan I nemt gøre det mere nutidigt og tilpasse det til jeres smag og behag.
Produkter
Loreal True Match Foundation
Shiseido Perfect Foundation Brush
Estee Lauder Double Wear Concealer
Make Up For Ever HD powder
Nilens Jord Red Line Professional flat cut pensel
Cosnova Cosmetic pudder i “Blondes”
MAC corduroy eyeshadow
Sephora Eyeshadow primer
BHcosmetics 120 color palette
TEEEZ Beautiful Flat Stiff Brush
Nilens Jord pensel
ELF eyeliner pensel
Make Up for Ever gel liner
Benecos ‘White’ eyeliner
Max Factor 2000 calorie mascara
Rimmel Lasting Finish Color Rush “the redder, the better”
Nævnte videoer:
De perfekte bryn
Øjenskyggen der kælder alle 
 
 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Du har altså en rigtig smuk naturlig skønhed, og forstår virkelig at fremhæve dine foretrin. Rigtig god video! 🙂 Den der Cosnova Cosmetic pudder i “Blondes” giver en virkelig god effekt, er det en man kan bestille hjem til Dk over nettet?

    1. Hej Stinna 🙂 Tusind tak. Hvor er du sød 🙂
      Det tror jeg desværre ikke. Det er vist mærket Essence, der står bag, og det kan (så vidt jeg ved) ikke fåes på nogle danske webshops.

Skriv en kommentar