Video: Sommerfest make-up tutorial


I denne video har jeg lavet en guide til en make-up, der er perfekt til sommerens fester. De gyldne farver ser smukke ud på solkysset hud, hvad enten I har fået en varm glød, eller stadig må snyde jer til den, som jeg. Den kobberfarvede øjenskygge indrammer øjenene på en underspillet og alligevel dragende måde, da der ikke bruges helt mørke nuancer, og med lidt koral på kinder og læber, er man klar til at hoppe i sommerkjolen og de højehæle. Med bare ben, naturligvis.
Jeg håber, I synes om videoen. Hvis I har noget respons eller måske nogle forslag til fremtidige videoer, er I meget velkomne til at sende en kommentar til dette indlæg.
Nævnte produkter:
Vichy Capital Soleil Spf 50 BB creme
Clinique Even Better concealer i farven “Chamois” (på tilbud til 129,5 kr)
Make-Up For Ever HD High definition pressed powder
Nilens Jord pensel
BareMinerals “Warmth”
BareMinerals PrimeTime i farven “Sundance” (på tilbud til 279 kr)
Bellápierre pigment i farven “Earth”
BareMinerals READY Eyeshadow 4.0 i farven “The Truth”
Pensler fra BareMinerals
MAC blush i farven “Peaches”
GOSH volume Lip Shine i farven “04”
Nævnte videoer:
De perfekte bryn

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Rigtig flot makeup og fin video! Min eneste anke er, at det måske går en tand for hurtigt, når du forklarer, hvordan øjenskyggen bliver lagt?men jeg er også virkelig virgin på det område, så måske er det bare mig 🙂
  Jeg håber stadig på, at der kommer en øjenskygge-teknik video til os “uden øjenlåg” 😉 Du må jo sige til, hvis du mangler en til at sidde model.
  Og og og – et ønske til et makeup indlæg. Det kunne være et indlæg om gode og flotte solskinspudder, som ser naturlige ud? 🙂
  / ida

  1. Hej Ida 🙂
   Jeg må prøve at forklare det lidt mere i dybden næste gang. Det er godt, du siger til, så jeg ved, hvad jeg kan gøre bedre i min næste video.
   Det er en god idé med et indlæg om solskinspudder – det er jo perfekt nu til sommer 🙂
   Knus Emma

 2. Hej Emma!
  Sikke en fin video! Jeg er vild med tutorials hvor man rent faktisk kan følge processen og det kan man her i dine! Nu er makeup ikke min stærke side og jeg må indrømme at det er blevet nedprioriteret ekstra meget efter jeg er begyndt at træne dagligt. MEN: det er jo ingen undskyldning og slet ikke når du viser hvor let og fint det kan gøres, så jeg må i gang med penslerne herhjemme! 😀
  Tak for dejlig inspiration 🙂
  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  1. Hej Anna 🙂
   Mange tak. Jeg går faktisk meget sjældent med øjenskygge, men elsker at lege med det, når jeg skal noget særligt 🙂 Dejligt, at du kunne finde inspiration!

 3. Hej Emma!
  Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at se mere om, hvordan du klipper dit hår selv. Gerne info omkring saks og hvordan man griber det hele an 😉
  Hilsen Emma.

  1. Hej Emma 🙂 jeg overvejer lidt at lave en video om det, men vil jo nødigt stå til ansvar, hvis nogen kaster sig ud i det, og det går helt galt 😉 Der vil sikkert også sidde nogle frisører, som mener, jeg gør det helt forkert 😉

Skriv en kommentar