Lately on Instagram #Juni

 photo Skaeligrmbillede2014-06-29kl230252-checker_zps6a5b30cf.png
Simon og jeg har plyndret mine svigerforældres køkkenhaven for jordbær og brugt en eftermiddag hos bülows kaffebar, hvor der var aviser, billig kaffe og ly for regnen. Jeg pakket ned og pakket ud, drukket drinks og fejret min søsters studentereksamen. 

 photo Skaeligrmbillede2014-06-29kl230133-checker_zps4af633d6.png
Vi har været på stranden for første gang i år, bygget et skrivebord og leget gætteleg med jellybeans. Jeg har delt en opskrift på dadelsirup og en video med et gyldent make-up look på bloggen .

 photo Skaeligrmbillede2014-06-29kl230005-checker_zps256a095e.png
Jeg har haft sidste arbejdsdag i børnehaven, og satte hår på måske 50 tøsepiger for sidste gang. Og så har jeg som altid lavet og spist masser af god, sund mad. 

Juni var en måneden med mange afslutninger. Jeg havde sidste dag på mit sabbatårsarbejde i børnehavnen, min ene søster afsluttede gymnasiet, min anden søster kom hjem fra efterskole, min mor har afleveret en stor opgave på sin masteruddannelse, og alle mine venner og veninder fik sommerferie fra deres studier. Det har betydet, at måneden har været fyldt med glæde, lettelse og masser at fejre, og at den har været præget af forventninger til fremtiden og den sommerferie, vi alle har ventet på.

Den sidste måned har været god, og jeg har været glad. Alt har kørt på skinner, men det har været med fuld fart på. Jeg er flyttet og er kommet på plads i Aarhus på blot et par dage, og jeg skrevet den første gennemskrivning af min kogebog, hvilket har krævet mange, mange timer i køkkenet, hvor der er blevet testet og rettet til, og endnu flere timer bag computertasterne, især i tidligere morgentimer, for timerne før kl 08 er de timer min A-menneskehjerne er mest effektiv. I løbet af dagen har der så tid til at holde feriefri med veninder, familie og kæreste, og jeg har kunne reservere rum og tid til at blogge, som jeg holder så meget af.

Alt det hårde arbejde betaler sig nu, for fra i dag og en uge frem kan jeg holde FRI og tage på ferie med god samvittighed. Jeg har planlagt blogindlæg den næste uge frem, så I ikke skal gå forgæves, og så jeg en udskrevet bog med i tasken, så jeg kan læse lidt korrektur, når de andre tager deres sommerferiekrimier frem. Allerede nu sidder Simon og jeg i toget (til et afsnit af Game of Thrones – min nye besættelse. På mirakuløs vis er det lykkedes mig at se de første 3 sæsoner på de sidste to uger, midt i flytning og travlhed, så jeg kunne indhente Simon, og vi nu kan se de nye afsnit sammen.. altså, man må jo prioritere, hvad der er vigtigst, ikke 😉 ?) Dagen i dag skal vi bruge i København, i morgen skal vi et smut forbi München, og på lørdag mødes vi med min familie i en alpehytte i Østrig. For nogle lyder det måske som en underlig feriedestination, men for min familie er vandreture i smuk natur og komplet afslapning langt væk fra alt og alle meget mere tiltalende end charterferier til turistede destinationer.

Når jeg kommer hjem fra ferie, går det for alvor løs med arbejdet med kogebogen, og jeg kommer til at ræse frem og tilbage mellem KBH og Aarhus de sidste uger af sommerferien. Jeg glæder mig, og er enormt spændt. I får lov til at følge hele processen, og inden længe kommer der meget mere information om bogen. Juli bliver også måneden, hvor jeg endelig får at vide, hvilket studie jeg skal starte på, men indtil jeg ved besked og kan forberede mig på den nye start, vil jeg gøre mit bedste for at nyde sommeren.

Hav en dejlig Juli måned alle sammen 🙂

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Hvad læser/laver din mor? Jeg spørger fordi min mor nemlig også lige har afleveret sin masterprojekt i børnepsykologi så tænkte det måske var det samme

Skriv en kommentar