Video: Empties – opbrugte produkter

Hvis I ser beauty-videoer på youtube, er I sikkert stødt på videoer med tøser, der viser deres “empties”. Kort fortalt går videoerne ud på, at man samler sine opbrugte skønhedsprodukter, hvorefter man laver en video, og fortæller om sit skrald: Hvad ville man købe igen? Har man været tilfreds med produktet? Har man oplevet nogen forskel på huden?

Jeg er selv vild med videoerne, da det giver et godt indtryk af, hvilke produkter der er værd at bruge penge på, og hvilke der ikke er noget særligt. Derfor har jeg selv kastet mig over konceptet, og lavet min første skralde-video 😉 Hvis det er noget, I gerne ser gentaget, må I endelig råbe op i kommentarfeltet.
 

7 kommentarer
Vis alle kommentarer
    1. Hej Petra 🙂 du får lige et link: product/5817/12523/Skincolor/The-Radiant-Concealer-Broad-Spectrum-SPF-25/Lightweight-smooth-even-finish

Skriv en kommentar