Video: Favoritter #Juli


Så er det blevet tid til denne måneds favoritter! I videoen deler jeg de skønhedsprodukter, jeg har været ekstra glad for den sidste måned, og som et nyt indslag taler jeg også om mine favoritter indenfor mode, mad, fitness og livsstil. Jeg håber, I synes om videoen – del meget gerne jeres Juli-favoritter i kommentarfeltet.
Nævnte produkter:
Clinique Even Better Concealer nr. X
BareMinerals “The One” READY Blush
Essie neglelak “Navigate Her”
Lee Stafford Beach Babe Sea Salt Spray
Milk_shake Conditioning Wipped Cream
The Body Shop Spa Fit Intensive Toning Concentrate
Piz Buin Wet Skin Spray
Ray-ban Erika solbriller
Ray-ban Small Aviator 
Nævnte blogindlæg:
Outfit med kjole fra Ganni
Sådan bruger du en “skumrulle”

Nævnte opskrifter:
Lavendel & honning cocktail 
Lemonade med steviasirup 
Mojito Jello Shots
Hav en dejlig dag alle sammen! Jeg krydser fingre for alle jer, der får svar om uddannelse i dag – Jeg er jo selv i samme båd, og skal nok skrive mere om mit svarbrev i morgen. 
 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar