Video: Sommer hverdagsøjenskygge

I min sidste sommermake-up video, viste jeg jer et gyldent look til sommerens fester. Nu har vi både lagt en helt naturlig og en festlig sommermake-up, så jeg tænkte, at der manglede noget midt imellem: et hverdagslook til dem, der synes om at gå med øjenskygge til hverdag – eller til dem, der gerne vil begynde på det. Denne øjenskygge er nemlig utrolig simpel og kræver kun to farver. Jeg vælger at bruge en gylden, kobberfarvet skygge med mange reflekser på hele øjenlåget, og den skaber den indtrykket af, at jeg har brug flere forskellige mørke og lyse øjenskygger, når den reflekterer lyset. Jeg kan derfor slippe afsted med kun at bruge denne og en lidt lysere nuance, uden at looket bliver ‘fladt’. Hvis I endnu ikke har købt BHcosmetics 120 color palette, kan øjenskyggen ‘All that Glitters’ fra MAC give samme effekt.

Jeg håber, I synes om videoen. Hvis I har noget respons eller måske nogle forslag til fremtidige videoer, er I meget velkomne til at sende en kommentar til dette indlæg.

Nævnte produkter:
Clinique Even Better concealer i farven “Chamois” (på tilbud til 129,5 kr)
Make-Up For Ever HD High definition pressed powder
Cosnova Cosmetic pudder i “Blondes”
Sephora Eyeshadow primer
BHcosmetics 120 color palette
BHcosmetics eyeliner
Benecos ‘White’ eyeliner
TEEEZ Beautiful Flat Stiff Brush
Max Factor 2000 calorie mascara
ELF ‘fashionista’ Lip Stain

Nævnte videoer:
De perfekte bryn

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hahaha, åh hvor jeg elsker din grimasse til sidst! Det er da fantastisk. 😀 Dine videoer er bare så gode og jeg synes det er rigtig skønt at ha fulgt dig fra sidelinjen on/off så længe og er glad for at være fast læser tilbage. 🙂 Du er så dygtig til make-up, jeg er LIDT misundelig. 😉

  2. Hej.. Super fed video.. Har dog lige et spørgsmål. Du skriver at man kan bruge MACs All that Glitters, men i videoen bruger du 2 forskellige farver..?

Skriv en kommentar