6 DIY-projekter #1

collage

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6

Jeg finder mange DIY-guides rundt omkring på nettet, men det er ikke altid, jeg selv når at kaste mig over alle dem, jeg har lyst til. Derfor tænkte jeg, at begynde en lille blog-serie, hvor jeg deler en bunke gode idéer til gør-det-selv-projekter, jeg føler mig inspireret af. Måske nogle af jer, ender med at prøve nogle af dem? I så fald må I huske at sende mig et billede på Instagram!
Husk også, at I meget gerne må sende mig links til ting og sager, billeder, artikler eller blogindæg i kommentarfeltet eller på facebook, hvis I støder på noget, hvor I tænker “Det er lige Emma Martiny!”. Så har jeg mulighed for at dele det videre her på bloggen, og sende endnu mere inspiration ud i blogosfæren (Der er et ord! Wiki says so).

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar