INSTAGRAM LATELY #AUGUST

 photo collage1_zps7da5860e.png
Måneden startede med nogle varme og rare uger både i Aarhus og hjemme hos mine forældre. Jeg printede mit kogebogs manus, nød en is på havnen, købte en ny kjole, spiste sommermad og drak kaffe med mælkeskum (eller var det omvendt?).
 photo collage2_zps9e2d402b.png
Og så drog jeg mod København! Her tilbragte jeg det meste af måneden, hvor jeg først deltog i modeugen og hang ud med den her steg. Derefter gik det løs i fotostudiet, hvor vi tog billeder af maden til min kogebog. Det var to af de hårdeste, sjoveste og mest lærerige uger nogensinde. 

 photo collage4_zpsf132eed9.pngDer var dog også tid til at nyde København – og spise en masse god mad, naturligvis – og heldigvis fik jeg hjælp i studiet af både søster, veninde og kæreste. 

 photo collage3_zps0d482c87.pngDe sidste ferieuger i Aarhus fik jeg holdt i hånd med min kæreste, indrettet mit værelse og gjort mig klar til studiestart. Jeg deltog i et spændende seminar med Ladies First, og så afleverede jeg mit kogebogsmanuskript. 

Sikke en måned! Dette har uden tvivl været den mest begivenhedsrige sommer til dato, men selvom der har været fart på, har jeg har nydt hvert et sekund. Ugerne i København fløj forbi, og nu sidder jeg for enden af rutsjebanen og råber “én gang til – én gang til!”. Jeg er glad og stolt over arbejdet med min kogebog, og glæder mig mere og mere til at dele resultatet med omverdenen.

På kalenderoversigten over september måned står der “studiestart” med store, fede bogstaver, og jeg er allerede nu midt i rusugen. Det hele er lidt overvældene med mange nye ansigter, fag og informationer, og jeg kan ikke lade være med at glæde mig en lidt til, at hverdagen falder på plads. Forhåbentlig har jeg fået en smule hverdagsfornemmelse, når jeg kigger tilbage i næste måned, og så håber jeg også, at mavefornemmelsen er på plads både socialt og fagligt.

Velkommen til september, lad os sé, hvad måneden har at byde på.

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Kære søde Emma! Jeg har fuldt med på din blog i et godt stykke tid, og jeg vil bare sige, at du virker som en så sød person, der er så meget nede på jorden! Jeg elsker at læse med på din blog. Fortsæt dit alt for gode arbejde!!

Skriv en kommentar