Skønheds favorit: Konjac Sponge / natursvamp

 photo IMG_2134_zps09a990f5.jpg
En af mine bedste skønheds-allierede er min konjac natursvamp. Det af de produkter, et af de hjælpemidler, hvor jeg virkelig kan se forskel på min hud, når jeg husker at gøre den en del af min hudplejerutine.
En konjacsvamp er et naturprodukt, der renser og eksfolierer huden skånsomt. Svampen bruges, når huden i ansigtet renses, og man kan både bruge svampen i kombination med et renseprodukt, hvor man pludselig ikke behøver samme mængde, eller blot med varm på ren hud. Jeg bruger selv min konjacsvamp, efter jeg har renset min make-up af om aftenen, ved at væde den i vand, og derefter kører den forsigtigt rundt i cirkler på huden i et par minutter.
 photo IMG_2127_zpsa9558e87.jpg
Konjacsvampen er fremstillet af en slags plantefibre, nærmere bestemt rå silkefibre fra Amorphophallus konjac-plantens rod, og den er derfor fuld af mineraler, aminosyrer og vitaminer. Konjacsvampen er fra naturens hånd basisk og skaber derfor balance i syre- og pH-værdierne i hudbarrieren, og du kan finde flere varianter med forskelligt indhold af mineraler, så svampen passer til netop din hudtype.
Jeg oplever, at min hud bliver blødere og friskere på grund af den eksfolierende effekt, men min ansigt får også øjeblikkeligt mere glød, når jeg har ‘skuret’ det med min konjac svamp, da det stimulerer hudens øverste lag og blodomløbet.
 photo IMG_2129_zps1eafc608.jpg
Køb din Konjacsvamp HER. Svampene findes også til brug på hele kroppen – find hele udvalget HER.

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Jeg er også for nylig begyndt at bruge den svamp, og har hørt at huden til at starte med kunne blive mere uren – noget jeg nemlig også har oplevet – og derefter skulle det være rigtig godt. Har du også oplevet det, og i så fald hvor længe? 🙂

    1. Jeg har ikke selv oplevet det, men når man eksfolierer huden, kan nogle urenheder godt “komme op til overfladen”. Er din hud blevet bedre efterfølgende?

Skriv en kommentar