Video: Favoritter #August

 photo Untitled_zps02b75bd6.jpg

Så er det blevet tid til mine favoritter fra august. Jeg har samlet en ordentlig bunke af rare, praktiske og pæne ting og sager, fantastiske skønhedsprodukter, yndlingstøj og -musik og favorittidfordriv og -produktivitetsredskab. Her finder i navn på det hele og link til det meste:
Skønhedsfavoritter:
Benefit They’re Real Mascara (blogindlæg)
Vichy Capital Soleil BB-cream
OPI neglelak “Every Month is Oktoberfest”
Lee Stafford Original Dry Shampoo

Andre favoritter:
Duftlys fra Ikea
Tændstikæsker fra Esty (desværre udsolgt i øjeblikket, men hold øje her)
Dymo-maskine
Mappe fra Søsterne Grene
Blyant fra HAY
Lyserød kaffekop i bambus
Bodum stempelkande

Modefavoritter:
Outfit med kjole fra Ganni
Outfit med skjorte fra Ganni
Jakke fra Ebay

Musikfavoritter:
First Aid Kit
Søren Dahl Jeppesen
Youtube, serier og Apps:
Hannah Maggs 
Essiebuttonsvlogs
Orange Is the New Black
Focus@Will

14 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Hej søde Emma 🙂
  Super fin video, du er så inspirerende i dig selv! 🙂 Jeg tænkte på, hvor du havde købt din fine sweater! 🙂

 2. Hej!
  Hvor var det en god video, din blog er virkelig god. Jeg har selv lige startet en blog op sammen med en veninde, som jeg håber du måske vil tjekke ud og evt. følge på Bloglovin 🙂
  Mange hilsner Amalie
  sundesager.dk

 3. Hej Emma 🙂
  Jeg elsker når du laver videoer, og videoerne med dine månedlige favoritter er super hyggelige, bliv ved!!! 😀

 4. Jeg har først lige opdaget bloggen, og jeg må sige at jeg er super imponeret over dine opslag og specielt din video. Der er virkelig meget kvalitet i dine opslag, og så virker du bare super sød! 🙂

 5. Dejlig video Emma – meget tilpas i længde, antal anbefalinger osv.! Og TAK for anbefaling af essiebuttonsvlogs – hvor er de fantastisk søde, og sikke nogle herlige betragtninger af Århus/Danmark!

 6. Super skøn video! Jeg kan rigtig godt lide at du har taget flere hver dags ting med. Jeg er specielt vild med din anbefaling af Focus@Will. og essiebuttonvlogs. Jeg sad og så om deres dage i København, og det er ret sjovt at se byen med deres øjne 🙂
  Nu hvor du skal udgive en kogebog, har du så overvejet at tag sådan noget med som månedens opskrift eller drink?
  Hilsen Marie // http://laesehestendks.wordpress.com/

Skriv en kommentar