Berlin Festival of Lights

IMG_9237 IMG_9227 IMG_9233IMG_9242 IMG_9247
Godmorgen fra Berlin! Min søster og Simon har givet mig strenge ordre om, at jeg ikke lader min a-menneske døgnrytme ødelægge deres nattesøvn, så jeg har indfundet mig i køkkenet, hvor jeg de sidste par timer har sippet kaffet og forsøgt at oversætte den tyske morgenavis. Det gør mig nu ingenting, for jeg elsker min “diva-tid” om morgenen, hvor jeg føler mig som det eneste menneske i verden og har tid til at starte dagen i mit eget tempo – og tid til at blogge, naturligvis!
Vi ankom ved aftensmadstid i går, og dumpede hurtigt vores ting af i min søsters lejlighed (den sejeste, lille plet midt i det fedeste område i Berlin, skulle jeg hilse og sige!), inden vi gik ud for at spise. Johanne havde bestilt bord på en asiatisk restaurant, og det suuuuper lækkert, så der kommer billeder og en lille anbefaling på bloggen senere i dag. Efter middagen gik vi en tur rundt i byen. I denne uge er der et stort event “Festival of Lights”, hvor alle større attaktioner er belyst hver aften i smukke farver. Vi var forbi Berliner Dom, der var lyst op i skiftende, farvestrålende mønstre, og det var virkelig sejt og fasinerede. Hvis I skal til Berlin her i efterårsferien, kan det i den grad anbefales at gå en aftentur forbi en af attraktionerne. Vi skal i hvert fald også nå at opleve Brandenburger Tor og Potsdamer Platz. Tjek programmet ud her.

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar