Cookies Cream Restaurant

IMG_9425
Vi havde en ret så enestående restaurantoplevelse i går aftes. Manden, i den familie min søster arbejder som au pair for, ejer flere forskellige spisesteder og natklubber rundt omkring i Berlin, og han havde inviteret os på middag på sit fineste spisested: den  vegtariske gourmetrestaurant “Cookies Cream”. Her spiste vi den pænest anrettede mad, jeg nogensinde har sat stukket min gaffel i, imens vi diskuterede, hvad i al verden det var for noget, der smagte så godt på vores tallerkener, drak en fremragende reisling og grinte af Simons til tider liiiidt skeptiske ansigtsudtryk.
IMG_9463
collage3
“Hvorfor er der ingen billeder af maden?”, tænker du måske. Ja, det er ikke med min gode vilje, men det er ikke tilladt at fotografere i restauranten. Stedet er nemlig “hemmeligt” – I ved, på dén der, man skal kende nogen, der kender nogen-måde, og beliggenheden er godt gemt af vejen. Man skal om i en gyde, rundt om en håndfuld lidt skumle hjørner. Her er der stor, låst dør, og den åbner først, når man ringer på en gammel dørtelefon. Det er en speciel oplevelse, og man får virkelig følelsen af at være meget VIP – selvom stedet i virkelighedne er ret velkendt og meget besøgt, særligt af vegetarer.
collage2
Indenfor var resturanten ultra-stilfuldt indrettet i en gammel lager bygning, og alle bordene var optaget. De andre gæster var en broget flok: meget kunsteriskte typer, der formåede at se skeptiske ud og ikke sige et ord til hinanden i de tre timer, vi sad ved siden af dem. En gruppe britiske turister, med en meget gennemtrængede accent og høje stemmer. En masse kærestepar, og en mor og datter i virkelig fashionablet tøj. Datteren klipsede billeder af maden i smug, og jeg ville næsten ønske, jeg havde gjort det samme (I kan se lidt billeder på Trip-advisor taget af andre crimeriders), for aldrig har jeg spist noget så fanzy! Vi fik alt fra røget jordskok til parmasandumplings og champange-sorbet. Jeg må indrømme, at jeg tog mig selv i at savne kød et par gange, og jeg tror, Simon er enig i, at en lille bøf ville have klædt alle de lækre grøntsager og den skønne sovs, men det var bestemt en oplevelse, jeg vil huske på.
IMG_9457
Hvis I gerne have en spiseoplevelse i gourmetklasse, eller hvis I vil spise vegetarisk i Berlin, vil jeg uden tvivl anbefale jer at forsøge at finde døren til Cookies Cream. Priserne er meget rimelige: 39 € for 3 retter.
COOKIES CREAM
55 Behrenstraße
10117 Berlin Mitte, Germany
http://www.cookiescream.com

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Cookies Cream er uden tvivl min favorit restaurant i Berlin – Men nu er jeg også selv vegetar 😉
    Hvis du har tid til overs, kan jeg også anbefale Kops!
    -Vegetarisk, men i samme klasse. Hel fantastisk.

Skriv en kommentar