IKEA DIY #1

Desktop21 fra det her til det her // 2 fra det her til det her
3 fra det her til det her // 4 fra det her til det her

Med få materialer, en god idé og et par hænder, der er bare nogenlunde godt skruet på, kan man nemt forvandle et kedeligt IKEA-møbel til noget, man aldrig havde gættet, havde sin oprindelse i det svenske varerhus. På kollagen kan I se en lille håndfuld forslag til, hvordan I med små gør-det-selv-projekter og lidt (spray)maling kan give IKEA klassikere en vaskeægte make-over, der skruer gevaldigt op for møblernes charme og personlighed.
Jeg har flere IKEA Hacks i ærmet til et andet indlæg, men lad os starte med disse fire. Idé nr. 2 overvejer jeg at springe ud i, for bordet ville passe rigtig fint til vores retro (læs: ældgamle arvestykke af en) sofa, og så tror jeg også, at jeg vil forsøge at puste liv i min kedelige kommode med læderhåndtag a la idé nr. 4.

5 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar