Maybachufer Türkischer Markt

IMG_9416 IMG_9412 IMG_9410 IMG_9409 IMG_9403
Ved kanalen i Neukölln på grænsen til Kreuzberg er der hver tirsdag og fredag et tyrkisk marked fyldt med frugt, grønt, delikasser, stoft og madboder. Markedet begynder ved Kottbusser brücke og fortsætter langs kanalen i stemningsfulde omgivelser. De besøgende er en broget flok: der er mange berlinere, særligt lidt alternative typer og lokale fra området, så der er god mulighed for at opleve en mere autentisk stemning uden for alt for mange turister, især hvis man besøger markedet om tirsdagen. Boderne har åbnet fra 11.00 – 18.30, men hvis du gerne vil lave et kup, er det en god idé at dukke op sidst på dagen, hvor man kan købe kasser med frugt og grønt for kun få euro.
Hvis vejret er godt, kan det kan anbefales at købe forskellige specialiteter og sætte sig over på den anden side af kanalen. Her er der mange hyggelige bænke, men der mere mennesketomt, så det er perfekt til en lille frokost/kaffe-pause. 

Maybachufer Türkischer Markt
Berlin Maybachufer, Neukölln
U-bahn: Schönleinstrasse (linje U8) 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar