No fire no glory // kaffebar i Prenzlauerberg Berlin

IMG_9700IMG_9693
Det vrimler med gode kaffebarer i Berlin. Hele tiden dukker der nye og spændende steder op, der serverer en god kop kaffe lavet på friskmalede bønner. Vi fik slukket vores kaffetørst et nyt sted hver dag på vores besøg i byen, men et af de hyggeligste steder var No Fire No Glory i Prenzlauer Berg.
IMG_9698 IMG_9690
Her satte vi os tilrette i formiddagsolen uden for caféen, og den (måske lige lovlig) friske barrista tryllede henholdvis en latte macchiato, cappuccino og americano frem til os. Hvis man kan lide sort kaffe, skal man næsten holde sig til den simple kop uden mælk. Kaffen smager nemlig fortrinligt, og er importeret fra Coffee Collective i København, der efter min mening rister nogle af de bedste bønner, man kan få fingrene i.
IMG_9687 IMG_9676No Fire No Glory 
http://www.nofirenoglory.de
rykestr. 45 prenzlauer berg, Berlin 
 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar