Restaurant Maroush Berlin

IMG_9355 IMG_9361collage4IMG_9363 IMG_9378Den bedste falafel jeg nogensinde har smagt? Jo, nu skal I høre… Efter at brugt det meste af en formiddag på at udforske bydelen Kreuzberg, satte vi os tilrette på en bænk ved en lille fortovscafé. Hos den libanesiske restaurant Maroush var der kø et par meter ud af døren, og bag disken var to mænd i fuld gang med at anrette tallerken efter tallerken af den mest appetitlige, mellemøstlige mad.
Hvis der er noget, de dur til i Berlin, så er det at lave falafel. Og sharwama! Men istedet for at vælge den klassiske döner, bestilte vores lille trekløver tre forskellige “teller” – tallerkener propfyldt med salat, hummus, en cremet tahindressing og henholdvis falafeler, halloumi og shawarma af lammekød. Vi fik rigtig meget mad for pengene (en teller koster 5-7 euro og en döner koster 3 euro), og trillede glade og tilfredse videre ud i byen. Som sagt nåede falaflerne toppen af min hitliste, men det lammekød, jeg hapsede fra Simons portion, var bestemt også deroppe af.

Maroush
Adalbertstr. 93

10999 Berlin, Kreuzberg
Ubahn: Kottbusser Torr
 www.maroush-berlin.de

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar