Shisho Burger Berlin

IMG_9755
Jeg havde flere “den bedste…”-oplevelser i Berlin. Den bedste falafel, de bedste fritter og sidst, men ikke mindst: den bedste burger, jeg i mit liv har smag.
IMG_9750
Burgeren guffede jeg i mig på den hyggelige gade, Auguststrasse, på den asisatiske burgerbar “Shiso Burger”. Her serveres der et bredt udvalg af forskellige burgere med alt fra laks, forskellige bøffer og vegetar valgmuligheder (ifølge min søster laver de en af de bedste veggieburgers i Berlin), men både Simon og jeg valgte cheeseburgeren og dertil fritter af kartoffel og sød kartoffel samt en lille portion coleslaw. Vi fortrød bestemt ikke vores valg, for hold. nu. op. hvor det smagte. Bøffen af angus oksekød var mør og saftig, den hjemmelavede bolle lun, og osten toplækker. Fritterne var jeg ikke helt oppe og ringe over, men lad os ikke blande dem ind i sagen.
IMG_9734
Hvis I har lyst til burger i Berlin, er dette helt klart sagen. En burger koster omkring 5 euro, og ved frokosttid kan man få en burger + drikkevarer + fritter for 8 euro. Det lille spisested og bænkene på gaden er næsten altid fyldt med mennesker, men maden kan også fås take-away, så der er mulighed for at snuppe dem med i en af de mange omkringliggende, små parker.
Shiso Burger
http://www.shisoburger.de

Auguststr. 29 C 10119 Berlin 


 

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar