Stil in Berlin

IMG_9599 IMG_9597 IMG_9596 IMG_9589
I går regnede det hele formiddagen, så vi søgte ly i bus 100, og tog en turisttur rundt til alle de forskellige større attaktraktioner. Bussen endte tilfældigvis ved Alexanderplatz, hvor vi “var nødt til” at gå lidt i butikker (det regnede jo?!), og “kom til” at besøge samtlige prøverum (jeg skulle bare lige prøve for sjov?!), og “blev nødt til” at fylde tasken med indkøb (ellers ville jeg jo fortryde det senere?!). Det er virkelig længe siden, jeg sidst har shoppet sådan rigtigt, så jeg nød at købe lidt, bare fordi, og jeg fik proppet nogle virkelig fine ting i poserne, som jeg glæder mig til at vise jer. En af dem er skjortekjolen på billederne. Den er fra UNIQlO, min yndlings highstreet shop, som vi desværre ikke har i Danmark. Kvaliteten er i højsædet, tøjet er klassisk og pænt, og priserne er til at betale… Nu jeg tænker over det, er det måske meget godt, at jeg kun ligger besøg forbi, når jeg er i Berlin 😉
I dag er vores sidste dag i Berlin. Jeg har været sådan lidt halv-trist hver morgen, når det er gået op for mig, at der nu er dét færre timer til, at jeg skal kramme min søster farvel og tage den stride bustur nordpå. I morges var det ekstra slemt. Jeg kunne godt bruge en uge mere hernede, men i stedet for at gå rundt og ærge mig, jeg har planer om at suge al den sidste storby ud af vores sidste ferietimer. Vi har ikke planlagt det store, men med et par gode tips fra denne seje blog: Stil in Berlin, tegnet ind på kortet, er vi klar til at få de sidste kilometer storby i benene.
Fredagskrammer fra Berlin!
 

1 kommentar
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar