Blogger Beauty Favorites // Nura Billie

Vis mig din make-up-samling, og jeg kan fortælle alt om dig. Næsten i hvert fald. Din alder, hvor meget du går op i dit udseende, om du handler økologisk, dine yndlingsfarver, din politiske overbevisning, hvad dit klædeskab gemmer på og din månedlige indkomt. At kigge ned i en anden persons toilettaske er lidt som at kigge i deres køleskab: det viser utrolig meget om deres valg og prioriteter i hverdagen.

Jeg har altid synes, det er skægt at smugkigge i mine veninders dullelager, for at få be- eller afkræftet mine fordomme, men også fordi, det som regel er her, jeg opdager nye skønhedsskatte, jeg ellers aldrig var faldet over. Når en veninde sværger til et produkt, er der nemlig stor sandsynlighed for, at jeg også vil komme til at elske det, og derfor er jeg altid nysgerrig efter at høre om deres favoritter.

Som et nyt indslag her på EmmaMartiny.dk, vil jeg at lade forskellige blogger dele deres “Beauty Favorits”. Vi skal høre mode-, fitness-, mommy-, mad- og skønhedsbloggere om, hvilke skønhedsfavoritter, de køber igen og igen og nødigt ville leve uden. Jeg glæder mig enormt meget til at få anbefalet nye produkter fra nogle inspirerede damer – også fra dem, der normalt ikke snakke om skønhedsrutiner – og jeg håber, at I gør det samme.

Første gæst er Nura Billie fra skønhedsbloggen Beautyhive.dk. Nura er en selvudnævnt make-up-entusias, og man kan roligt tage hendes ord for gode varer. Bloggen og den tilhørende youtubekanal (som I MÅ kigge forbi!), er fyldt med gode råd og en masse inspiration. Byd velkommen til Nura!Ikke-navngivet-1

Makeup Forever Artist Shadow // 2 Dolce Gabbana – Dolce
Lee Stafford Shine Head // 4 Urban Decay Naked 3 // 5 Origins Drink Up Overnight Mask

2 kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar