Instagram lately #Oktober

collage1I starten af oktober spise jeg de aller sidste friske jordbær og en lækker quinoa-tabuleh. Jeg var på kærestetur til IKEA, drak kaffe med mælkeskum (eller var det omvendt?) og gik efterårsture i by og natur.

collage2Jeg tog selfies, lavede salater og spiste på Sct. Oluf med min daddy. Og så løb jeg tidlige morgenløbeture, og glædede mig til at flytte sammen med ham der den dejlige. 

collage3Vi var et smut i Berlin, hvor jeg nød min søster selskab og kærestede den og gik på opdagelse med Simon.

collage4Hjemme igen stod den på flytning, lækker hverdagsmad og fødselsdagsfejring på OilNico Jeg hyggede i mine julede hyggebukser og tilbragte laaaange dage foran computerskærmen med god kaffe ved min side. 

I sidst måned fortalte jeg med håb i stemmen, at presset i min kalender var begyndt at lette en smule. Og det holdt faktisk stik den første uge af oktober, med korte dage på studiet og ekstra tid til at lave nærmest igenting. Det var rart og tiltrængt, og jeg tog den gode fornemmelse af overskud med mig til Berlin, hvor vi havde den bedste tur, vi kunne have ønsket os.
Derfor var det også svært at komme hjem igen. Tilbage til pligter, en lidt uoverskuelig flytning og en kalender, fyldt med aftaler, jeg måske burde have sagt “nej tak” til eller have skubbet et par uger ud i fremtiden. Men jeg klarede mig igennem, på trods af mit uheld (Jeg forstår slet ikke, at min iPhone stadig lever. Den bliver udsat for lidt af hvert), fik vendt mit humør og nåede alle mine deadlines parallelt med flytningen.
Og jeg siger jer, det er dejligt at være flyttet. Sammen. Jeg har sommerfulge i maven, glæder mig til at komme hjem hver dag, og føler mig så heldig. Måske endda lykkelig? Jo, I små glimt i hvert fald, og jeg tog faktisk mig at tænke “Lige nu. Nu er jeg lykkelig”, tidligere på ugen, da jeg for første gang var alene i lejligheden og stod midt i alt flytterodet.
Novembermåned byder blandt på en tur til København, et fotoshoot til et spændende samarbejde, og planlægningen af noget virkelig cool og julet, der også kommer jer til gode. Vaskeægte læseforkælelse, fordi I fortjener det. Måske I kan gætte, hvad jeg har gang i? 😉
God weekend alle sammen! Jeg håber, I får en god start på måneden. I morgen kommer min favoritvideo fra oktober på bloggen, så kig forbi 🙂

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar