Skønne salater & vidunderligt tilbehør // Forudbestil min kogebog til -20%

Forside
Jeg har glædet mig SÅ meget til at dele for- og bagside af min kogebog, “Skønne salater & vidunderligt tilbehør”, med jer. Den er blevet så fin, så fin, synes jeg, og jeg håber, at I er enige!
I dag skal bogen sendes i trykken, og det har krævet lange, travle dage for både min redaktør og jeg den sidste uge, men nu er vi heldigvis næsten i mål. Det har været det største, men også sjoveste og mest lærerige, projekt, jeg endnu har kastet mig over, og jeg er så stolt.
for-ogbagside_skonne_salater
På bagsiden kan I læse mere om, hvad I kan forvente af bogens indhold, og her har I en bid af bogens forord:
Mit navn er Emma. Jeg er både veninde, kæreste, datter, søster, stu- derende, blogger og nu også kogebogsforfatter. Du står nemlig med min første kogebog i hænderne. De sidste fem år har jeg blogget på www.emmamartiny.dk, mit helt eget hjørne af internettet, hvor jeg dagligt inviterer mine læsere indenfor og deler skriblerier, videoer og billeder af alt, jeg synes om og finder inspirerende. Udover at skrive om skønhed, mode, kreative projekter og det at være en ung kvinde, holder jeg også meget af at dele mine opskrifter, for jeg har altid haft en kogebogsforfatter i maven. I mit barndomshjem fik jeg lov til at gå i krig med min mors opskriftssamling, så snart jeg kunne læse, og glæden ved at tilberede et godt hjemmelavet måltid har fulgt mig lige siden. Jeg er hverken kok, diætist eller madskribent, men jeg er et af de største madører, jeg kender, og jeg glæder mig til at dele nogle af mine bedste opskrifter med dig.

Jeg har skrevet den kogebog, jeg selv har savnet på hylden. Kogebogen, der svarer på det evigt tilbagevendende spørgsmål: ”Hvad skal vi servere til?”, og som er fyldt med gode idéer til, hvad man kan spi- se til alt fra flæskesteg til falafel. Jeg har aldrig forstået, hvorfor så mange spiser det samme tilbehør stort set alle ugens dage, når na- turen bugner af grøntsager og råvarer, der giver os mulighed for at overraske og udfordre vores smagsløg og opfinde nye favoritretter. I denne kogebog finder du opskrifter, der passer til både hverdag og fest. Tilbehør til én, to eller femten. Salater til morgenmad, madpakke, score- eller familiemiddag. Sunde søde sager og retter, der kan føje et ekstra pift af luksus til din hverdag, med ingredienser der ikke vælter madbudgettet.

SKØNNE SALATER & VIDUNDERLIGT TILBEHØR
Bogen udkommer d. 1. Januar, og koster 399,95 kr.
I kan dog allerede nu forudbestille bogen på SAXO lige HER, og hvis I bestiller bogen i dag d. 28. November, sparer I -20%. Tilbuddet skyldes Black Friday og gælder indtil midnat.

22 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Trine
   Det er en bog på over 350 sider, derfor koster den også mere end de kogebøger, der er på 150-200 sider.
   Hvor er der komma-fejl i mit indlæg? Jeg kan ikke lige selv spotte det, men vil meget gerne have det rettet, hvis du vil hjælpe mig. Du skal tænkte på, at jeg skriver rigtig mange linjer på min blog hver dag, og derfor sniger der sig altså (desværre) fejl ind. Det beklager jeg – selv om jeg meget gerne ville høre dig “gø” amok.

 1. Wow, Emma! Den ser sindssygt lækker ud. Glæder mig rigtig meget til at bladre i bogen. Hvis resten af bogen er lige så skøn som forsiden, kan den jo kun blive en success.

  1. Mange tak Stinne 🙂 hvor er du sød. Jeg håber, du vil synes om bogen. Jeg er selv helt vild med billederne 🙂

 2. WOW! Den ser virkelig spændende ud, Emma! Den kunne jeg godt være fristet til at anskaffe mig. Er ikke lige stødt på en kogebog der “handler” om det din gør 🙂

 3. Jaaaaa hvor har jeg altså glædet mig til, at det blev tid til at din kogebog kom! Stort tillykke med det søde Emma! Det må også være rart endelig at være på denne side af det. 😉 Glæder mig til at få den!

 4. Det er en fantastisk inspirerende kogebog, du har skrevet. Den minder slet ikke om nogen af de utallige andre kogebøger jeg har. Jeg har nu haft kogebogen i lidt over to uger, og har allerede prøvet flere end ti opskrifter (!). Hele min familie er helt pjattet med maden, selv min fire-årige datter er helt solgt til sorte ris 😉 Tak fordi du har skrevet denne bog!

  1. Tusind, tusind tak for din kommentar Merete. Jeg er så glad for at høre, at du synes om min kogebog 🙂

Skriv en kommentar