Video: Favoritter #November

Skærmbillede-2014-11-27-kl.-08.08.01
Så er det blevet tid til denne månedsfavoritter – skønhed, mode, mad, podscast og en masse andet. Jeg håber, at I synes om videoen, og at jeg snakker om noget, der fanger jeres interesse. Som altid kan I finde links til det hele i dette indlæg.


SKØNHED
Sephora Rouge Infusion Lip Stain “No. 10 Red Essence”
Urban Decay 24/7 Glide-On Eye Pencil
Nilens Jord Duo Concealer
Max Factor Mascara False Lash Effect
Jomfru kokosolie
Koldpresset mandelolie
Eco Lable Deo Roll on (Rema 1000) // Læs mere om aluminium i deodoranter HER

MODE
Daniel wellington ur
toogoodtobebasic tørklæde
MAD // Opskrifter med granatæblekerner
Forkælelsessalat med varmrøget laks til én
Vidunderlig vintersalat
Morgenmadsfavorit med hytteost og granatæble
ANDET
A Beautiful Mess DIY projekt
Bogen “Der bor Hollywoodstjerner på vejen”
Podcastet “Serial”

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Du er uden tvivl blevet en af mine yndlingsbloggere! Din blog er virkelig blevet god her på det sidste 🙂 !!!
  Keep up the good work <3
  Og btw. hvor har du købt dit fine kalenderlys og den trøje du har på i videoen?

  1. yaaay, tak for din søde kommentar Molly 🙂 Du kan også tro, jeg gør mit aller bedste, for at gøre bloggen så god som overhovedet muligt.
   Mit kalenderlys er købt i Rema1000 og trøjen er faktisk en buksedragt fra H&M 🙂

 2. Du er simpelthen så fantastisk smuk og smilende. Det er så rart at se dine videoer, da du virker så sød og rolig! Det kunne være så hyggeligt, hvis du på et tidspunkt ville lave nogle små vlogs fra din hverdag!

  1. Hvor er du bare sød Amalie 🙂 Jeg oooovervejer det med Vlogs, men jeg synes godt nok, det er lidt grænseoverskridende 😉

 3. haha, hvor er det hyggelig med fraklips’ene! 😀
  og angående mere naturlige produkter; hvis du endnu ikke har prøvet purely professional, så synes jeg virkelig, at du skal give det et skud! jeg er helt tosset med deres hårprodukter (shampoo 0+2, conditioner 2, treatment 1 og styling lotion 1), og overvejer stærkt at kaste mig over deres hudplejeserie. ansigtscremen er faktisk på tilbud i øjeblikket. 🙂

  1. Jeg vil super gerne prøve Purely professionals – især deres hårprodukter! 🙂 Lige nu er jeg ved at kæmpe mig igennem nogle urtekram produkter, men derefter må det blive det næste, mit hår skal udsættes for 😉

Skriv en kommentar