Nytårskjoler til -20%

collagenytår1 // 2 // 3 // 4 // 5 //// 7 // 8 //

Nytår er lidt en underlig størrelse. En aften fyldt med “det her bliver bare the time of our lives“-fester, der ender med at bære præget af en sær skuffet stemning, fordi alle føler sig presset til at have det sjovt NU. Derfor foretrækker jeg en stille og rolig nytårsaften, hvor der er skruet helt ned for forventninger. I ved, god mad med et par venner, måske en mindre privatfest, vin og provins-champange (ikke champange fra Provins, men et sødt, billigt asti-alternativ, der blev kørt ned i store mængder, når vi velkomte et nyt år i provisen… Det hører sig til!). Jeg orker ikke kaoset i nattelivet, og ud over lidt ekstra glitter og fyrværkeri, er aftenen som regel ikke så anderledes fra alle andre fester.

Men i år bliver anderledes. Og jeg må indrømme, at mine forventninger er skruet helt til tops. Vi tager nemlig ned til min savnede søster i Berlin og fejrer nytår i hendes lejlighed med en flok unge mennesker lige i bymidten. I kan tro, jeg glæder mig. Mest af alt til at være sammen med min søster og Simon i skønne Berlin, men også til at opleve byen og stemningen nytårsaften – det er helt sikkert en anden oplevelse end i lille Århus. Og derfor skal der naturligvis også en kjole til, der er ud over det sædvanlige.

Jagten efter nytårskjolen er gået i gang, og glitter er et must. Jeg er vild med alle kjolerne på collagen, men kan simpelthen ikke bestemme mig. Derfor tænkte jeg, at I måske kunne hjælpe! ASOS har -20% på ALT i dag med koden DECEMBER20, og det bliver jeg nødt til at udnytte, så det er lidt en hastesag. Hvilken synes I, jeg skal vælge?

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Pokkers til fine kjoler. Jeg er helt skudt i nummer fire. Men vi skal holde jul med ungerne i år, så jeg ville måske være lidt overdressed, hvis jeg iførte mig den.
    Nytår i Berlin lyder fedt. Jeg elsker elsker elsker Berlin!

      1. Det er jo også bare en by, der har alt. Jeg har lidt en drøm at komme til at bo der et års tid eller to. Det ville jo også være perfekt for min mand, som er graffitimaler.

  2. Du skal vælge nr. 3 – den vil jeg SÅ gerne have, men synes stadig den er lidt for dyr, selv med 20 % 🙂 I hvert fald når den med garanti er med på januar udsalget 🙂

Skriv en kommentar