Små ting

IMG_6728{På shoot med Vifa. Jeg er model for deres nye højtaler, der lancheres til februar}

IMG_6765{“Skal-vi-ikke-bare-blive-hjemme-og-åbne-en-flaske-vin-istedet?-pizza”}

IMG_6789{Yndlings cortado på Altura & bagersager fra Nr. 24 med en meget savnet søster }

IMG_0919{Tusmørke på havnen}

IMG_0952{Varm kakao & et delt honninghjerte i den gamle by}

IMG_0912{Hjemmelavet kyllingesuppe på en kold dag}

IMG_6770{Jeg modtog en ganske særlig pakke med posten. Iiiiih!}

Her får I en ordentlig bunke billeder fra den sidste uge. Og I kan sikkert allerede fornemme, hvor skøn den har været. Dét der juleferie, kan jeg altså godt vende mig til – og det får jeg heldigvis rig mulighed for, for jeg har fri helt indtil februar.

Efter et par vellykkede eksamener, startede ferien lidt ærgeligt med et par dage i sygesengen (hvorfor bliver man altid syg, når man endelig kan slappe af?!). Heldigvis kom jeg forholdsvis hurtigt på benene igen, så jeg var klar til at nyde et par dage med min søster, der er på julebesøg fra Berlin. Ellers er dagene gået med at holde Simon lidt ekstra i hånden og besøge min svigerfamilie – og nårh jo! Så bankede posten på døren med mit første eksemplar af min kogebog. Jeg har efterhånden bladret den igennem halvtreds gange, og den er blevet SÅ flot! Det er den mest syrrede følelse at kigge ned på den og tænkte “dén har jeg skrevet!” – og jeg siger det også højt flere gange om dagen, haha 😉
I dag har vi det sidste familiebesøg i Aarhus, inden jeg vender snuden hjem mod lille Skive. Tænkt engang, det er juleaften i morgen. Nøj, hvor jeg glæder mig!

1 kommentar
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar