Video: December favoritter med min søster

december
Se hvem jeg har lokket med i denne månedes favorit-video! Min søster Johanne arbejder som au pair i Berlin, men da hun er hjemme for at fejre jul, synes jeg, det var verdens bedste idé at have hende som min “co-host”. I videoen deler vi vores favoritter fra decembermåned, alt fra læbestifter, der ikke går af, når man spiser döner kl 5 om morgenen, til filosofiske bøger, Victorias Secret-krøller og min kogebog.
Da vi var i gang med at filme, ringede det pludselig på døren. Udenfor stod et meget velkomment postbud, med min kogebog i hænderne. Derfor fik vi, ret tilfældigt, på film, at jeg pakker bogen op, bladre i den (og dufter til den!) for første gang. Dén video får I i morgen sammen med et snigkig i bogen.
Hvis I vil se mere til Johanne, må I, som jeg siger sidst i videoen, gerne råbe lidt højt i kommentarfeltet – så får jeg nok lidt nemmere ved at overtale hende en anden gang 😉 Vi har blandt andet talt om at filme nogle små videodagbøger, nu hvor vi skal fejre nytår sammen i Berlin, men jeg ved ikke, om I ville være lige så begejstrede for det som jeg.


Skønhed
Tørshampoo fra Frottee
Rudolph Care Acai Anti-Stress Facial Cream
Max Factor Lipfinity
Urtekram Rose Shampoo
Styler fra Remington

Mode
Cashmere sweather fra Uniqlo
Hue fra Magasin

Bøger
Lena Dunham “Not that kind of girl”
Svend Brinkmann “Stå fast”
Min kogebog “Skønne salater & vidunderligt tilbehør”

18 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Kæft hvor er i altså søde i to! Gerne flere videoer af jer 😉
  Skønne favoritter og sikke en fantastisk kogebog Emma – den ser så elegant og fin ud! Mon ikke der kan blive en af mine fødselsdags ønsker til Februar? Sidste år fik jeg Anne Au Chocolat og Majas “Lykken er chokolade”, men jeg mangler efterhånden lidt inspirition til at lave lækkert hverdags mad – specielt salater! Så må anskaffe mig din kogebog i det nye år 🙂

 2. “Holder til döner kl 7 om morgenen” – hahahah – bedste kvalitetsstempel ever ! Dejlig video, virker som en sød søster, du har dig. Du må gerne lokke hende tilbage – glad pingpong er hyggelig at se på !

 3. Åh, nu har jeg lyst til at være sammen med min søster 🙂 Godt jeg skal ses med hende på mandag!
  Virkelig fin video, og hvor er det bare sjovt at kunne følge med dine søstres udvikling, når man har læst med på bloggen i noget tid. Det lyder spændende med din søster arbejde i Berlin! I er jo nogle vildt seje tøser i familien! 🙂

 4. Hvor er I bare søde. Så skønne, I er begge meget behagelige at høre på. Ikke overfladiske eller høje stemmer. Skøn video og super sød lillesøster.

  1. Hej 🙂 Du bruger det i hårrødderne, når dit hår er fedtet. Det “suger” olien i håret til sig, så det igen ser nyvasket ud 🙂

 5. Puha, heldige dig der skal holde nytår i Berlin – Så hilser du vel lige Tokio Hotel fra mig af når de nu skal skyde nytåret ind ved Brandenburger Tor sammen med bl.a. David Hasselhoff 😉

 6. Åh altså, hvor er du bare dejlig at se og høre på Johanne! For min skyld må du da gerne snige dig med ind i nogle flere af din søsters videoer 😉

 7. Hej Emma!
  Hvordan får du Lipfinity af igen? Jeg synes, det er svært at få alt af, uden at skulle kradse det af med neglene. Har du et tip? 🙂

Skriv en kommentar