Video: Make-up til julens fester / gylden make-up & simpel opsætning

collage
 
Som lovet, får I i denne video endnu en guide til et make-up look samt tips til hårstyling, der passer perfekt til julens fester. Looket er meget anderledes end det, jeg delte i sidste uge, men de har alligevel flere ting tilfælles: de er nemme at skabe, utrolig klædelige til alle og perfekte til årstiden, hvor huden er blegere og håret tørrere.
Jeg synes, dette look ville være pænt til familiefester eller juleaften, men også til en julefrokost eller aften i byen, da det på samme tid er festligt men ikke for dramatisk. Håret er romatisk, men alligevel rodet og tilfældigt, det gyldne makeup-look får øjnene til at stråle, og den diskrete røde læbe giver glød til ansigtet. Jeg er vild med det, og jeg håber, I er det samme 🙂


Produkter
SoSusan Woderlight brightening base
Sleek I-Divine Palette
Urban Decay 24/7 eyeliner
Urban Decay Perversion Mascara
MAC See Sheer
 

Ingen kommentarer
Vis alle kommentarer

Skriv en kommentar