Video: Min nytårsmake-up 2014

nytårsmakeup


Produkter
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay Naked palette
Oriflame Beauty Eye Liner Stylo
Rimmel Scandal Eyes mascara
GOSH Soft’n shine lip balm “34 perfect plum”
Jeg plejer altid at gøre lidt ekstra ud af min make-up nytårsaften. Det er nemlig nærmest den eneste aften, hvor jeg kan gå amok i glitter, uden at folk kigger undrende på mig med “hvem tror hun lige, hun er”-blikke i øjnene. Og det skal altså udnyttes. Se bare nogle af mine tidligere looks her:
 photo IMG_5003.jpg
 photo IMG_5015.jpg
 photo IMG_5061_zps7b8b642a.jpg
 photo IMG_5021_zps74ad1657.jpg
I år har jeg dog valgt at skue lidt ned for diskokugle-effekten. Min kjole er nemlig en ren glitterhimmel i sig selv, og det skal jo nødigt blive for meget af det gode, så min make-up i år bliver mere “shiny” end glitrende. Jeg har valgt at holde tonerne i kolde pudderfarvede og brune nuancer, da jeg synes, det passer super godt til min kjole, der er helt nude fyldt med sølvglitter. Kjolen skal I nok få at se – hvis jeg altså kan få lokket en fotograf med ned på Berlins iskolde gader 😉
Hvad har I planer om at tage på nytårsaften af make-up og tøj? 🙂
 

6 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Sikke et fantastisk flot look, Emma! Tilpas iøjefaldende – tilpas neutralt 😉 Jeg tror jeg ender ud med en mørkegrå smokeyeye mer winged liner lidt ala det du laver. Har en helt fantastisk går shimmer øjenskygger fra ELF, der bare skråler på nytår! Dog har jeg inden nytårskjole fundet endnu, så tror det bliver til en sort fra skabet 🙂

    1. En sort kjole er også perfekt til et glitrende smokey eye, så det lyder bestemt ikke, som en dårlig idé 😉

Skriv en kommentar