3 minutes sur mer Berlin

IMG_1280
En af vores første aftener i Berlin, meldte min søster ud, at hun synes, Simon og jeg skulle tage en kæresteaften (enten ville hun bare gerne have os ud af lejligheden, eller også var hun ekstra betænksom…). Johanne mente, hun vidste, lige hvor vi skulle tage hen, så vi lod hende bestille bord, og fik at vide, at vi godt kunne begynde at glæde os.
IMG_1311
Som sagt som gjort, for vi mødte op på restaurant “3 minutes sur mer” med rumlende maver omkring kl 21. Resturanten var travl, og tjeneren kiggede meget skeptisk på os, da vi fortalte om vores bordreservation, men viste os alligevel op i baren, hvor vi fik lov til at sidde, indtil der var plads til os ved et lille hjørnebord.
IMG_1287
Kort tid efter fik vi selskab af en (noget mere venlig) tjerner, der utrolig hjælpsomt guidede os igennem menuen og anbefalede vin. “3 minutes sur mer” betyder “3 minutter til havet”, og er som navnet antyder en fiskerestaurant. Der er dog også store bøffer, godt med bearnaise og pomfrittes på menúkortet.
IMG_1289
Vi valgte at holde os til fisk og skalddyr, og delte først en overdådig servering kammuslinger til forret, hvorefter vi bestilte et fad – eller tårn, var det nærmere – med et udvalg af alt godt fra havet.
IMG_1299
Fisken var frisk og veltilberedt, tilbehøret (og sovsen!) smagte skønt, og vinen var præcis, som jeg foretrækker den. Pluspoint til den opmærksomme tjener, der lyttede til mine forespørgsler og kæmpe pluspoint til kokken, for anretningen var lige i øjet!
IMG_13033 Minutes Sur Mer
www.3minutessurmer.de

Torstrasse 167
10115 Berlin

2 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Hej Emma,
    Det ser ud som en fantastisk restaurant, hvem der dog bare skulle til Berlin snart!
    Jeg håber ikke det gør noget, at jeg stiller dig dette spørgsmål her, men hvordan fandt dig og Simon jeres lejlighed? Jeg står nemlig selv og skal flytte sammen med min kæreste om ikke så længe, og så er det jo altid godt med lidt tips til boligsøgningen 🙂

Skriv en kommentar