4 kommentarer
Vis alle kommentarer
 1. Dejlig med inspiration 😉 Vil rigtig gerne prøve at lave müsli selv, og nu er der ingen undskyldning.
  Jeg fik din kogebog i fødselsdagsgave i søndags. Den er jeg MEGET glad for. Glæder mig til at prøve alle opskrifterne.
  Det er en super flot bog og jeg synes det er super sejt du har lavet en så gennemført kogebog. Vi er ca. på samme alder og jeg ville aldrig kunne lave en kogebog. Så tillykke med det flotte resultat 😉
  Kh. Cecilia

  1. Tusind tak Cecilia! 🙂 Jeg håber, du bliver glad for den.
   Selvom du måske ikke er kogebogsforfatter, er jeg sikker på, der er mange ting du kan, jeg er elendig til 😉

 2. Årh, det ser virkelig smadder lækkert ud! Jeg får helt lyst til at prøve den første variant. Jeg har lige opdaget din blog, og er allerede helt pjattet med den. Glæder mig til at følge dig fast fremover. Knus.

Skriv en kommentar