INTERIØR INSPIRATION // orientalske tæpper

Desktop5
Jeg nåede sørme, hvad jeg gerne ville i lejligheden, imens jeg stadig havde ferie. Næsten altså. Plakaterne er sendt til indramning og rodebunkerne er pist-væk-forsvundet, men grønne planter, er der stadig ingen af. Det kræver lige en bil og en tur i plantecenteret, så det må blive et weekendprojekt. Tilgengæld er vi vist nok skaffet os et nyt spisebord. Det er rundt, gammelt, af teaktræ og vild pænt, og jeg glæder mig sådan til at få det på plads i lejligheden.
Jeg har en drøm om, at have et orientalsktæppe under bordet. Med en fed streg under “drøm”, for sådan nogle ægte tæpper har præcis det modsatte af en SU-venlig pris. Heldigvis kan man altid drømme (jeg mener: se lige hvor pænt det er på billederne!), og jeg holder øjne og ører åbne. Hvis I nu tilfældigvis har et pænt tæppe, I gerne vil af med, eller støder på et brugt, råber I lige højt, ikke? 🙂

4 kommentarer
Vis alle kommentarer
  1. Vi har et tæppe fra genbrug under vores mørke runde teaktræs spisebord ;-). Samme “mønster” som de orientalske tæpper du drømmer om – bare i hvidt. Det er jeg så glad for og det giver en lækker kontrast til vores mørke Farstrup bord og stole. Nu skal jeg så bare finde en spisebordslampe…. Så hvis du finder en der er flot som passer til et mørkt rundt bord, så siger du bare til 😉

    1. aaaarh det lyder flot! Vi har en helt klassisk PH-lampe. Dem synes jeg er så fine, og de passer jo til alt 🙂

      1. åh ja! Den er så fin! Sådan én kunne det godt være.. Eller en Verner Panton eller Louis Poulsen.. Jeg må gennemrode dba for gode tilbud! Og psst, jeg kiggede lige på tæpper derinde og der er masser orientalske tæpper til billige penge ;-).

Skriv en kommentar