iPhone cases

Desktop71 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6 // 7 // 8
9 // 10  // 11 // 12 // 13 // 14 // 15 // 16

Jeg kan være virkelig klodset til tider… Eller faktisk det meste af tiden. Jeg går ind i alt, taber alt, snubler, vælter og falder. Min klodsethed er bestemt ikke verdens mest praktiske egenskab, for selvom jeg førsøger at passe på mine ting, er de altså ret udsatte, når de er under mit ejerskab. I kan næsten forestille jer, hvad min iPhone skal finde sig i (jeg har brugt lige så mange penge på reparation som på selve telefonen), og derfor er et cover et absolut must.

Nu er det bare sådan, at jeg er kommet til at smadre mit cover…. og derfor skal jeg have fat i nyt ASAP! Og gerne et pænt et af slagsen, naturligvis. Jeg har haft kig på de forskellige på collagen, men kan ikke helt bestemme mig. Nr. 12 står til at vinde ræset, tror jeg, men jeg er ikke sikker. Hvad siger I? Måske I har et andet forslag?

1 kommentar
Vis alle kommentarer
  1. Jeg synes nr. 1, 3 eller 7 siger mere “EMMA” end gør sig gældende for nummer 12 🙂
    Hvis jeg var indehaveren af en iPhone, ville jeg nok vælge nr. 11 – er vild med det “spraglede” udtryk det har 🙂

Skriv en kommentar